Dark Mode Light Mode

Κατέρρευσε σπίτι στη Χωράφα

Η κακοκαιρία της Τετάρτης δημιούργησε περιορισμένα προβλήματα μόνο στην πόλη της Καβάλας, αφού σε μία περίπτωση λόγω της βροχής, κατέρρευσε ετοιμόρροπο άδειο, εγκαταλελειμμένο σπίτι στη συνοικία της Χωράφας, ενώ το απόγευμα και το βράδυ της Τετάρτης, πάλι εξαιτίας της βροχής, έκλεισε ο δρόμος της οδού Θράκης, από τον πλάτανο προς τη συνοικία του Βύρωνα.

Άλλα προβλήματα την Τετάρτη η βροχή δεν δημιούργησε, υπήρξε μάλιστα βελτίωση του καιρού πολύ νωρίτερα από ότι προέβλεπε η ΕΜΥ αφού ουσιαστικά η βροχή σταμάτησε νωρίς το πρωί της Πέμπτης.

Ο καιρός για τις επόμενες ημέρες προβλέπεται ήπιος.

Στην περίπτωση της κατοικίας που κατέρρευσε στη συνοικία της Χωράφας, επί της οδού Ιφιγενείας, πρόκειται για παλιό σπίτι που για πολλά χρόνια είναι άδειο και εγκαταλελειμμένο. Ο πέτρινος τοίχος του σπιτιού από την πλευρά του δρόμου, κατέρρευσε χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα, και κάποιες από τις πέτρες βρέθηκαν στο οδόστρωμα.

Περίοικοι είχαν ενημερώσει από νωρίτερα τις αρμόδιες υπηρεσίες για την επικινδυνότητα του ακινήτου, οι ιδιοκτήτες του οποίου δεν ενδιαφερόταν για την τύχη του.

Όλο το πρωί χθες δούλευαν εργάτες του ανάδοχου στο έργο της οδού Θράκης, προκειμένου να αποκαταστήσουν τις ζημιές στο οδόστρωμα να κλείσουν όσο καλύτερα γίνεται το χαντάκι στην άκρη του δρόμου, κι αυτός να δοθεί κανονικά στην κυκλοφορία. Η υπόθεση αναφέρεται και στο μακροχρόνιο έργο της ΔΕΥΑΚ όπου στην οδό Θράκης δούλεψαν και ξαναδούλεψαν εργάτες εργολάβου, προκειμένου να τοποθετήσουν νέο δίκτυο ύδρευσης.

Για όση ώρα την Τετάρτη και την Πέμπτη ο δρόμος ήταν κλειστός, η κυκλοφορία των αυτοκινήτων διεξάγονταν από άλλους συνοικιακούς δρόμους του Βύρωνα.

 

Προηγούμενο άρθρο

Τιμήθηκε η Σταυρούλα Τσολακίδου από τον Αρχέλαο Γρανά

Επόμενο άρθρο

Τελεσφορούν οι προσπάθειες στο ΒΙΟΠΑ