Dark Mode Light Mode

Καταστράφηκε μονοκατοικία στη Θάσο

Σε βραχυκύκλωμα οφείλεται (κατά την Πυροσβεστική της Θάσου) η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το πρωί σε μονοκατοικία στον Θεολόγο. Από την φωτιά το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς. Δύο ηλικιωμένοι που έμεναν σε αυτό πρόλαβαν και βγήκαν από την κατοικία τους χωρίς να αντιμετωπίσουν κάποιον κίνδυνο.

*Η Ασφάλεια Καβάλας συνέλαβε 22 αθίγγανο ο οποίος την Κυριακή έκλεψε κινητό τηλέφωνο από γυναίκα, την ώρα που αυτή ασχολούνταν με την καθαριότητα του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία. Σε βάρος του εκκρεμούσαν 3 δικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης 30 μηνών. Για το ίδιο πρόσωπο ο ανακριτής Καβάλας είχε εκδώσει ένταλμα βίαιης προσαγωγής του. Ο 22χρονος έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις αστυνομικές αρχές για περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων.

*Το βράδυ της Κυριακής αισθάνθηκε αδιαθεσία 29χρονος αθίγγανος από το Δροσερό Ξάνθης. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καβάλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Παραγγέλθηκε νεκροψία νεκροτομή. Ο άτυχος 29χρονος ήταν μαζί με συγγενικά του πρόσωπα σε σκηνή στην περιοχή της εισόδου της Νέας Καρβάλης, κοντά στο Εκθεσιακό Κέντρο.

 

Προηγούμενο άρθρο

Πρόεδρος ερασιτεχνικής ομάδας συζητά με τον Τσοκτουρίδη για το ενδεχόμενο να αναλάβει τον ΑΟΚ

Επόμενο άρθρο

Υπάρχει θέμα με το ΙΚΑ σε Χρυσούπολη – Ελευθερούπολη