Dark Mode Light Mode

Κατατέθηκε πρόταση στο ΤΑΪΠΕΔ

Μία τουλάχιστον πρόταση κατατέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο ΤΑΪΠΕΔ για την παραθαλάσσια έκταση στο ακρωτήρι της Καλαμίτσας.

Ανεπίσημα γίνεται γνωστό ότι η πρόταση προέρχεται από το ξενοδοχείο LUCY.

H διαδικασία που όρισε το ΤΑΪΠΕΔ έχει δύο φάσεις. Η κατάθεση της πρότασης που έπρεπε να γίνει την προηγούμιενη εβδομάδα, η πλειοδοτική διαδικασία που θα γίνει στις 17 Ιουλίου.

Το ξενοδοχείο έχει καταθέσει το ενδιαφέρον του. Ετοιμάζεται στις 17 Ιουλίου να μπει στην ουσία της όλης διαδικασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου LUCY έχει ήδη συζητήσει το θέμα με το δήμαρχο Κωστή Σιμιτσή, φέρεται να τον έχει ενημερώσει, ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα για το δρόμο από την οδό Τενέδου μέχρι το ακρωτήριο Καλαμίτσας στις εγκαταστάσεις του ΝΟΚ και το λιμάνι της περιοχής.

Με την ίδια συνεννόηση εικάζεται εφόσον βέβαια η έκταση αγορασθεί από το ξενοδοχείο, θα τακτοποιηθεί και το θέμα των εγκαταστάσεων του Ναυτικού Ομίλου.

Το ξενοδοχείο LUCY θέλει ν΄ αγοράσει την έκταση, που πουλάει το ΤΑΪΠΕΔ για να την αξιοποιήσει, ενισχύοντας τις εγκαταστάσεις του και τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες του. Από την άλλη πλευρά φημολογείται έντονα ότι ο Δήμος Καβάλας θα παρέμβει στη διαδικασία προσφεύγοντας στο δικαστήριο, ζητώντας την ακύρωση όλων των ενεργειών του ΤΑΪΠΕΔ. Κάτι ανάλογο έκαναν ή θα κάνουν κι άλλοι δήμοι σε όλη τη χώρα.

 

Προηγούμενο άρθρο

Οι αποθήκες υγρών καυσίμων είναι πάντα εδώ

Επόμενο άρθρο

Συνυπέγραψαν τη σύμβαση για την κατασκευή της μονάδας φροντίδας στον Άγιο Σίλα