• 29 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Κινδυνεύει με πρόστιμο το «Σ. Φιλιάγκος»

 Κινδυνεύει με πρόστιμο το «Σ. Φιλιάγκος»

Με πρόστιμο κινδυνεύει η εταιρία «Όσιος Δαυίδ», στην οποία ανήκει το φέρι μποτ «Στέλιος Φιλιάγκος» για τα γεγονότα του Σαββάτου. Είναι γνωστό ότι το Σάββατο η εταιρία επικαλέστηκε μηχανική βλάβη και έτσι δεν εκτέλεσε τα δρομολόγια που έπρεπε να εκτελέσει στη γραμμή του Πρίνου.

Εκπρόσωπος του Λιμεναρχείου Καβάλας, όπως προβλέπει ο νόμος, κλήθηκε από τον πλοιοκτήτρια εταιρία στο φέρι μποτ προκειμένου να κάνει αυτοψία στο σημείο που υπήρχε η βλάβη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο εκπρόσωπος του Λιμεναρχείου επιβεβαιώνει την ύπαρξη της βλάβης.

Παρόλα αυτά η εταιρία κινδυνεύει με πρόστιμο, γιατί όπως φαίνεται δεν ακολούθησε όλη την προβλεπόμενη διαδικασία έγκαιρης ενημέρωσης των αρχών για την αδυναμία εκτέλεσης των δρομολογίων το Σάββατο.

Δικογραφία σε βάρος της ίδιας εταιρίας σχηματίστηκε πάλι από το Λιμεναρχείο Καβάλας, για προηγούμενο δρομολόγιο που δεν εκτελέστηκε το τελευταίο δεκαήμερο του μηνός Οκτώβρη, τότε με αφορμή υποτιθέμενο καιρικό φαινόμενο ομίχλης στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στην Καβάλα και την Θάσο.

Και εκείνη την φορά η εταιρία και το πλοίο της «Στέλιος Φιλιάγκος» δεν εκτέλεσε δρομολόγιο στη γραμμή του Πρίνου.

Διαβάστε επίσης