Dark Mode Light Mode
Συνεδρίασε η διοίκηση του ΑΟΚ
Κι άλλη συνεδρίαση για τη χριστουγεννιάτικη αγορά – Η απόφαση – πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου
Συζητάνε το έργο του μεντρεσέ

Κι άλλη συνεδρίαση για τη χριστουγεννιάτικη αγορά – Η απόφαση – πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου

Εκτάκτως συνεδριάζει σήμερα το πρωί στην αίθουσα του δημαρχείου η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καβάλας. Ένα και μοναδικό το θέμα της ημερήσιας διάταξης, αφορά απόφαση για την χριστουγεννιάτικη αγορά. Πρόκειται για τη δεύτερη απόφαση σε μια διαδικασία που ξεκίνησε μόλις τώρα, προκειμένου να προετοιμαστεί η λειτουργία της χριστουγεννιάτικης αγοράς, κατ΄ επέκταση και των εκδηλώσεων ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η πρόσκληση αναφέρει τα ακόλουθα:

Έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής θα γίνει σήμερα 31 Οκτωβρίου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.30΄, στην αίθουσα συνεδριάσεων του  Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, στο Δημαρχείο, με το εξής θέμα:

-Καθορισμός χώρων λειτουργίας χριστουγεννιάτικων αγορών για το έτος 2014.

Το κατεπείγον  της Συνεδρίασης συνίσταται στο γεγονός ότι πρέπει άμεσα να ληφθεί απόφαση για το ανωτέρω θέμα από το Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς απαιτείται αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, για την έκδοση αδειών των δραστηριοτήτων της Χριστουγεννιάτικης αγοράς.

Η απόφαση – πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας εξέδωσε χθες σύντομη και περιεκτική ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιεί την απόφασή  και την πρόταση προς τα μέλη του, για τη λειτουργία ή όχι των καταστημάτων την ερχόμενη Κυριακή 2 Νοέμβρη. Ο σύλλογος όπως δημοσιεύσαμε και χθες είναι αντίθετος. Το κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει τα ακόλουθα:

Σχετικά με την  Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014, από το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας αποφασίστηκε  και προτείνεται τα καταστήματα στην Καβάλα να παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ.

Προηγούμενο άρθρο

Συνεδρίασε η διοίκηση του ΑΟΚ

Επόμενο άρθρο

Συζητάνε το έργο του μεντρεσέ