Dark Mode Light Mode

Κι άλλος υποψήφιος δήμαρχος;

Ο συνταξιούχος αστυνομικός Τέλης Παπάζογλου δηλώνει έτοιμος να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στο Δήμο της Καβάλας. Δεν είναι αστείο, δεν είναι κάτι το προσωρινό, είναι ένα σχέδιο που ο ίδιος – όπως υποστηρίζει – προετοιμάζει, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει τις πρώτες του συγκεκριμένες προεκλογικές δράσεις.

Πριν από λίγες μέρες σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Καβάλα, πραγματοποίησε την πρώτη του προεκλογική εκδήλωση και ομιλία.

Αρκετοί ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του και δήλωσαν ότι θα τον υποστηρίξουν.

Ο Τ. Παπάζογλου πραγματοποιεί επαφές πόρτα – πόρτα, προκειμένου να συζητήσει με πολίτες της πόλης να τους πείσει να τον ακολουθήσουν. Είναι στις πρώτες του προεκλογικές δραστηριότητες αλλά δεν αργεί να δημοσιοποιήσει την πρόθεσή του.

Ένα ενδεχόμενο να υπάρχει μόνο, αν καταφέρει και βρει τους ανθρώπους για ένα ολοκληρωμένο ψηφοδέλτιο στο Δήμο Καβάλας ή σε αντίθετη περίπτωση θα υποχρεωθεί να συνεργαστεί με κάποιον άλλον από τους υφιστάμενους συνδυασμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες υποστηρικτής του Τ. Παπάζογλου είναι ο Κώστας Ποδάρας, ο οποίος σήμερα μετέχει στο τοπικό συμβούλιο του Δήμου Καβάλας, εκλεγμένος με τον Κωστή Σιμιτσή.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Πόθεν έσχες δημάρχων

Επόμενο άρθρο

Διαμαρτυρία στα γραφεία της «Δήμητρας»