Dark Mode Light Mode

Κλειτσιώτης: Αργεί η Τσανάκα

Ο βουλευτής Καβάλας Ντίνος Κλειτσιώτης είπε χθες στην εφημερίδα μας, ότι η προεκλογική προσπάθεια της Δήμητρας Τσανάκα υποψήφιας δημάρχου Καβάλας, καθυστερεί. Είπε δε ειδικότερα: «Η Δ. Τσανάκα αργεί. Πρέπει να βγει προς τα έξω το ψηφοδέλτιο. Έστω κάποια πρώτα ονόματα». Με αυτή την παρέμβαση ο Ντ. Κλειτσιώτης δείχνει ότι δε συμφωνεί με την καθυστέρηση. Θεωρεί ότι οι προεκλογικές συνθήκες επιβάλουν στην υποψήφια δήμαρχο να κάνει γρήγορα ανακοινώσεις υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, έστω κάποιων πρώτων προσώπων που είναι ήδη μαζί της.

Στην ίδια δήλωση ο Ντ. Κλειτσιώτης υποστηρίζει ότι βοηθά συνεχώς την κα Τσανάκα να φτιάξει το ψηφοδέλτιό της, θυμίζοντας ότι ο στενός φίλος του και συνεργάτης του, Μπάμπης Δράκος, είναι μαζί με την κα Τσανάκα σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Οι υπόλοιποι βουλευτές του νομού δεν φαίνεται να ενοχλουνται από το σχεδιασμό που ακολουθεί η κα Τσανάκα. Το ερχόμενο Σάββατο η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας θα έχει συναντήσεις με όλους τους βουλευτές, που θα βρίσκονται στην πόλη, λόγω της εκδήλωσης της τοπικής Ν.Δ. Δήμου Καβάλας, με ομιλήτρια την εκπρόσωπο τύπου του κόμματος Άννα Ασημακοπούλου.

 

Προηγούμενο άρθρο

Αναβολή συνεδρίασης ζητά η ΟΡΜΗ

Επόμενο άρθρο

Το Ναυτικό Μουσείο γέμισε παιδιά