Dark Mode Light Mode

Κλοπή άμμου από την Ακτή Περιγιαλίου;

Ένα περίεργο περιστατικό καταγγέλλουν κάτοικοι του Περιγιαλίου, περιστατικό που όπως φαίνεται δεν ερευνά καμιά υπηρεσία. Πρόκειται για παράνομη αμμοληψία στην ακτή του Περιγιαλίου, όπως αυτόπτες μάρτυρες είδαν να γίνεται τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Αφαιρέθηκε άμμος από συγκεκριμένο κομμάτι της πλαζ. Η ποσότητα δεν έχει διευκρινισθεί. Σίγουρα πάντως η άμμος που αφαιρέθηκε γεμίζει την καρότσα ενός τουλάχιστον φορτηγού.

Εργαζόμενοι της ΔΕΥΑ Καβάλας, από το παρακείμενο αντλιοστάσιο ενημέρωσαν στις 6.30 τα ξημερώματα της Κυριακής το λιμεναρχείο. Όταν το λιμεναρχείο πήγε στο σημείο, διαπίστωσε ριγμένες – πεταμένες στην αμμουδιά ομπρέλες. Όπως είπε το προσωπικό του λιμενικού σώματος, η άμμος ήταν σαν να πατήθηκε. Το προσωπικό δε βρήκε ίχνη αμμοληψίας.

Η υπηρεσία μάλιστα του λιμεναρχείου ξεκαθαρίζει ότι τέτοια περιστατικά, ακόμη και καταγγελίες πολιτών, δεν είναι δική του αρμοδιότητα, αλλά της ελληνικής αστυνομίας.

Άλλοι πολίτες ισχυρίζονται ότι στο σημείο εμφανίστηκε φορτηγό κι ένας φορτωτής, μηχανήματα που διευκόλυναν την παράνομη αμμοληψία.

Ουδείς πάντως κατήγγειλε επώνυμα το περιστατικό. Σήμερα στο σημείο από το οποίο αφαιρέθηκε άμμος είναι φανερό ότι υπάρχει αναστάτωση στην αμμουδιά, ένας μικρός λάκκος. Είναι επίσης ολοφάνερο ότι κάτι συνέβη, κάτι που ενώ άπαντες το πληροφορήθηκαν κανείς απ΄ ότι προκύπτει δεν ερευνά. Και για την αστυνομία και για το λιμεναρχείο, αλλά και για το δήμο Καβάλας, το όλο θέμα μοιάζει να θεωρείται λήξαν.

 

Προηγούμενο άρθρο

Eγγυητική απο τράπεζα της Βουλγαρίας για τον ΑΟΚ

Επόμενο άρθρο

Έρχεται «καύσωνας», έρχεται «τσουνάμι»…