Dark Mode Light Mode

Κοιμόταν και η φωτιά έκαιγε τη στέγη του σπιτιού

Η πυροσβεστική υπηρεσία Καβάλας συνεχίζει την προανάκριση για τις αιτίες που προκάλεσαν την πυρκαγιά σε μονοκατοικία στην οδό Ηφαιστίωνος, στη συνοικία του Αγίου Παύλου.

Το περιστατικό έγινε την Παρασκευή το απόγευμα. Η καταστροφή της στέγης του σπιτιού είναι μεγάλη. Ενώ την ώρα του περιστατικού μέσα στο σπίτι κοιμόταν άνδρας ο οποίος δεν κατάλαβε το παραμικρό. Ειδοποιήθηκε δε από συγγενικά και φιλικά πρόσωπα κι έτσι βγήκε από το σπίτι, χωρίς περαιτέρω συνέπειες.

Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η φωτιά προκλήθηκε από την ξυλόσομπα. Εκδηλώθηκε στη στέγη του σπιτιού. Έτσι μέσα στο σπίτι ο άνδρας κοιμόταν κανονικά, αλλά η στέγη του σπιτιού όπου διέμενε καίνοταν με αποτέλεσμα να υπάρξουν καπνοί, τους οποίους είδαν γείτονες που ειδοποίησαν την πυροσβεστική υπηρεσία.

Οι αξιωματικοί της Π.Υ. εκτιμούν ότι ο άνδρας ήταν ιδιαίτερα τυχερός, καθώς η στέγη, παρά το ότι σ΄ αυτήν είχε εκδηλωθεί φωτιά, δεν κατέρρευσε… Έχει πάντως καταστραφεί.

Συγγενικό του πρόσωπο βρίσκονταν σε παρακείμενο διαμέρισμα, ήταν ανάμεσα σ΄ αυτούς τους πολίτες που πρώτοι είδαν τη φωτιά από τους καπνούς που έβγαιναν από τη στέγη.

Η ξυλόσομπα βρίσκοταν στο σπίτι από το προηγούμενο χειμώνα.

Οι φωτιές είναι αρκετές τελευταία στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, με αποκορύφωμα το τραγικό περιστατικό της Μεσορόπης.

 

Στην Ορεστιάδα

Στις 2.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Ορεστιάδα από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτίας εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε διαμέρισμα με αποτέλεσμα αυτό να υποστεί αρκετά σημαντικές υλικές ζημιές.

Η φωτιά σβήστηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία Ορεστιάδας που διενεργεί προανάκριση.

 

Πυρκαγιά σε δίκυκλο

Τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Κομοτηνή από άγνωστη αιτία εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δίκυκλο σταθμευμένο σε πυλωτή με αποτέλεσμα αυτό να καταστραφεί ολοσχερώς.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Σουπερ Λιγκ της ΕΠΣΚ - Αποτελέσματα - Βαθμολογίες

Επόμενο άρθρο

Χωρίς διοικητή το νοσοκομείο!