Dark Mode Light Mode

Κοινωνική δράση αστυνομικών

Η Γραμματεία Γυναικών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων σε συνεργασία με το σωματείο Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας και την Αστυνομική Διεύθυνση, έκαναν χθες το μεσημέρι επίσκεψη στο Πουλίδειο Γηροκομείο. Εκεί μοίρασαν τρόφιμα στους ηλικιωμένους. Μία ευγενική χειρονομία εορταστικού περιεχομένου.

Τους αστυνομικούς υποδέχτηκε ο Διευθυντής του Γηροκομείου κ. Γιάννης Σπανάκης.

Στους δημοσιογράφους μίλησε η αναπληρωτής γραμματέας γυναικών της πανελλήνιας ομοσπονδίας αστυνομικών υπαλλήλων, Ελένη Γκιουζένη, που είπε τα εξής:

«Ήρθαμε στο Πουλίδειο Γηροκομείο για να μοιράσουμε κάποια τρόφιμα στους ηλικιωμένους και για να είμαστε κοντά τους αυτές τις μέρες. Όπως γνωρίζετε είναι μέρες τις οποίες χαρακτηρίζουμε ως μέρες των παιδιών, αλλά δε θα πρέπει να ξεχνάμε και την 3η ηλικία. Φέραμε κάποια τρόφιμα, κάποια κρέατα συγκεκριμένα, κάποια πρωϊνά, φρούτα, λαχανικά και κάποια γλυκά για να τους κεράσουμε».

 

Ο κ. Σπανάκης είπε τα εξής: «Οι γιορτές πέρασαν όπως κάθε χρόνο, κλασικά, με επισκέψεις, γιορτές, τραγούδια, χορούς, κάλαντα. Πάρα πολλοί σύλλογοι, ομάδες, σωματεία, έρχονται και προσφέρουνε, έστω και το ελάχιστο. Αλλά εκείνο που περισσότερο ζηταμε εμείς είναι η χαρά και η προσωπική τους παρουσία εδώ πέρα για να βλέπουνε τους ηλικιωμένους».

 

Εκ μέρους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας, ο Νίκος Παπαδόπουλος είπε τα εξής: «Στην ιδέα αυτή της Πανελλήνιας Γενικής Γραμματείας Γυναικών της ΠΟΑΣΥ, αλληλέγγυο ήταν και το σωματείο μας, δέχθηκε με χαρά την πρόταση και βοήθησε και θέλει να βοηθήσει, όπως και το απόγευμα θα γίνει μία ανάλογη εκδήλωση και στην «Παιδόπολη», στον Άγιο Λουκά. Να ευχηθούμε καλές γιορτές, σε όλους με υγεία».

 

 

Προηγούμενο άρθρο

«Έκλεισε» η συμφωνία στη ΒΦΛ

Επόμενο άρθρο

Ο Δήμαρχος Καβάλας υπερασπίζεται τον ΟΛΚ και τα συμφέροντα της Καβάλας