Dark Mode Light Mode

Κοντεύουν δύο μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στην ΒΦΛ

Φανερή είναι η απογοήτευση που επικρατεί μεταξύ των εργαζομένων της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων. Αν δεν πληρωθούν την εβδομάδα που ξεκίνησε χθες, τότε θα συμπληρώσουν δύο μήνες απλήρωτοι. Το κακό είναι ότι οι συνδικαλιστές πιέζουν να μάθουν έστω πληροφορίες για το πότε θα γίνει μία τουλάχιστον πληρωμή, αλλά η Αθήνα δεν ανταποκρίνεται, καθώς φαίνεται δεν έχει στον προγραμματισμό της να πληρώσει τις επόμενες ημέρες. Αυτό συμβαίνει για ξεκάθαρο λόγο, ότι η βιομηχανία δίνει προτεραιότητα σε άλλες υποχρεώσεις της, πληρώνει για παράδειγμα τη ΔΕΠΑ, το φυσικό αέριο, αφήνοντας πιο πίσω τις πληρωμές των εργαζόμενων.

Το μυστήριο για το πότε θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι της Βιομηχανίας, θα λυθεί ενδεχομένως αυτή την εβδομάδα, αν έρθει στο εργοστάσιο, ο διευθυντής Γιάννης Τσάρας.

Τον περιμένουν πως και πως οι εργαζόμενοι, τον περιμένει το σωματείο, αλλά αυτός συνεχώς αναβάλει για αργότερα και την επίσκεψή του στο εργοστάσιο και τη συνάντησή του με το σωματείο. Τον περίμεναν όλη την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά ο κ. Τσάρας δεν εμφανίστηκε. Οι πληροφορίες που έχει το σωματείο κάνουν λόγο για άφιξή του στο εργοστάσιο, ή σήμερα Τρίτη ή αύριο Τετάρτη.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Πρωταθλήματα ΕΠΣΚ - Περιφερειακό ( Αποτελέσματα - Βαθμολογίες)

Επόμενο άρθρο

Φωτιά κατέστρεψε καντίνα στην αλάνα