Dark Mode Light Mode

Κοπή βασιλόπιτας αποστράτων σωμάτων ασφαλείας

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, παρά την κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013, στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Ωκεανίς» στην Καβάλα, η κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Καβάλας, με τις φιλότιμες προσπάθειες του προέδρου της κ. Ηλία Κιοσσέ και όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Στην αρχή ο Αιδεσιμότατος πατέρας Βασίλειος Κατσικαλάκης του Ι. Ν. Αγίου Παύλου, ευλόγησε την βασιλόπιτα και εν συνεχεία ο πρόεδρος του συνδέσμου κ. Ηλίας Κιοσσές αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, για την προσέλευσή τους στην εκδήλωση γνωστοποίησε τις ενέργειες που πραγματοποίησε το προεδρείο για τις μειώσεις – περικοπές στις συντάξεις και στα επικουρικά ταμεία και στη συνέχεια ανακοίνωσε τις προγραμματισθείσες δραστηριότητες του συνδέσμου για το τρέχον έτος.

Ακολούθως βραβεύτηκαν τα παρακάτω παιδιά των μελών του συνδέσμου που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ και αστυνομικές σχολές, με την επίδοση βιβλιαρίων τραπέζης με ένα συμβολικό χρηματικό ποσό και μία εικόνα της Παναγίας:

-Αναστασιλάκης Ιωάννης του Βασιλείου, Νοσηλευτική Σχολή ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

-Ελεύθεριος Ζωτικός του Δημητρίου, Μηχανικός Περιβάλλοντος στο Δημοκρίτειο Πολυτεχνείο Ξάνθης.

-Κετσετζόγλου Μιχαήλ του Λαζάρου, Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας Δημοκρίτειο Θράκης στην Κομοτηνή.

-Κωτούλα Κων/να – Χαρά του Κων/νου, Αστυνομική σχολή Διδυμοτείχου.

-Μιχαηλίδου Γεωργία του Χρήστου, τμήμα φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

-Παρασκευοπούλου Ελευθερία του Βασιλείου, Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης στο Δημοκρίτειο Παν. Κομοτηνής.

-Ραμαντάνης Χαρίλαος του Γεωργίου, Μηχανικός Περιβάλλοντος στο Δημοκρ. Πανεπ. Ξάνθης (1ος επιτυχών).

-Ταμπουρή Αλεξάνδρα του Κων/νου, Τμήμα Δασολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπ. Θεσσαλονίκης.

-Τζιωρτζης Δημήτριος του Δημοσθένη, Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Σερρών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Αιδεσιμότατος πατέρας Κατσικαλάκης Β. του Ι.Ν. Αγ. Παύλου, ο υφυπουργός εργασίας κ. Ν. Παναγιωτόπουλος που ήταν κι ο τυχερός της ημέρας που έτυχε το φλουρί, οι βουλευτές της Ν.Δ. Καβάλας κ.κ. Κλειτσιώτης Ντ., Πασχαλίδης Ι., ο κ. Καλαντζής Κοσμάς ως εκπρόσωπος του βουλευτή και πρώην υπουργού Μακεδονίας Θράκης της Ν.Δ. Καβάλας κ. Καλαντζή Γ., ο αντιδήμαρχος Καβάλας κ. Λεωνίδας Παπας, ως εκπρόσωπος του δημάρχου Καβάλας κ. Κωστή Σιμιτσή, ο πρώην δήμαρχος Καβάλας κ. Ευστάθιος Εριφυλλίδης, ο ταξίαρχος ε.α. και πρόεδρος της ΕΑΑΣ Καβάλας κ. Τζατζαρης Θεόδωρος, ο πρόεδρος εφέδρων αξιωματικών Καβάλας κ. Κελγιώργης Ι., ο πολιτευτής της Ν.Δ. Καβάλας και πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ κ. Μαρκόπουλος Θεόδ., η περιφερειακή διευθύντρια ταχυδρομικού ταμιευτηρίου Βορειοανατολικής Ελλάδος κ. Δρόσου – Γκουλούση Κορίνα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν συνάδελφοι και παλιοί φίλοι από τη Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Δράμα, Ξάνθη και Κομοτηνή.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου ευχαριστούνε θερμά τους επίσημους προσκεκλημένους που παραβρέθηκαν και που με την παρουσία τους λαμπρύνανε την εκδήλωση, όλα τα μέλη και τους φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους την όλη εκδήλωση καθώς επίσης το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και το Τουριστικό Γραφείο STELLA’S TOURS, για την οικονομική βοήθεια προς το Σύνδεσμο.

Τέλος ευχαριστούνε θερμά τη Διεύθυνση και το προσωπικό του Ξενοδοχείου «ΩΚΕΑΝΙΣ» για την άψογη εξυπηρέτηση.

 

Προηγούμενο άρθρο

Στην Καβάλα και ο Νίκος Νικολόπουλος

Επόμενο άρθρο

Κατά τον Λεωνίδα Παππά αποκλείεται ενδεχόμενη διπλή υποψηφιότητα του ΠΑΣΟΚ