Dark Mode Light Mode

Κοπή βασιλόπιτας στην «Παιδόπολη»

Σήμερα Δευτέρα έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Καβάλας στην Ελευθερούπολη, παρουσία του Βουλευτή Καβάλας και πρώην Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κου Νίκου Παναγιωτόπουλου, της Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Α.Μ.Θ. κας Μαρίνας Φιλιππίδου και του Α΄ Αντιπροέδρου του Φορέα κου Γεωργίου Φιλιππίδη.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι περιθαλπόμενοι του Θεραπευτηρίου στην Ελευθερούπολη, το προσωπικό της Μονάδας και εθελοντές του Ιδρύματος.

Προηγήθηκε την Παρασκευή 10/01/2014 η κοπή της πίτας στο Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Καβάλας (πρώην Παιδόπολη), στην οποία παρέστη και πάλι ο Βουλευτής Καβάλας κος Νίκος Παναγιωτόπουλος και το Προεδρείο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Α.Μ.Θ.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2013 με έδρα την Καβάλα και φέρει ως Παραρτήματά του το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Καβάλας, το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Καβάλας, το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Δράμας, το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Δράμας και το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παίδων Κομοτηνής.

 

Προηγούμενο άρθρο

Ντ. Κλειτσιώτης: «Η Καβάλα χρειάζεται αναπτυξιακή επανεκκίνηση. Είμαι έτοιμος για τον αγώνα για την δημαρχία, αλλά θα στηρίξω με όλες τις δυνάμεις μου όποιον επιλέξει η Ν.Δ.»

Επόμενο άρθρο

O Eρασιτέχνης απάντα