Dark Mode Light Mode

Κοπατσάρης: Θα το καθαρίσουμε

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Χρήστος Κοπατσάρης έκανε δηλώσεις  στους δημοσιογράφους για το τι θα κάνει το Νοσοκομείο Καβάλας σχετικά με τα κτήρια του κάτω Νοσοκομείου.

Ο Χρήστος Κοπατσάρης επισκέφθηκε το κτήριο του κάτω Νοσοκομείου την περασμένη Δευτέρα, κι ότι είδε είπε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ότι είναι μια κατάσταση που δεν τιμά κανέναν.

Σημείωσε ότι υπάρχει ζήτημα με το ιδιοκτησιακό του κάτω Νοσοκομείου, είπε από την άλλη πλευρά ότι ο υπουργός Αδωνις Γεωργιάδης, θέλει όλα τα ακίνητα να παραχωρηθούν στο Δήμο Καβάλας.

Χθες μάλιστα για το ίδιο θέμα επρόκειτο να γίνει μία συνάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη με τον διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θρασύβουλο Βεντούρη.

Σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης συναντά για το ίδιο θέμα τον βουλευτή Καβάλας κ. Ντίνο Κλειτσιώτη.

Τι θα γίνει όμως μέχρι να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό; Ο Χρήστος Κοπατσάρης είπε χθες στους δημοσιογράφους ότι το Νοσοκομείο σε συνεργασία με το Δήμο Καβάλας θα καθαρίσει το κτήριο του κάτω Νοσοκομείου, θα απομακρύνει ότι έμεινε από πλευράς νοσοκομειακού υλικού, το οποιο είτε θα πάει στην ανακύκλωση, είτε θα καταστραφεί.

Ταυτόχρονα θα γίνει εκτίμηση του κόστους προκειμένου το κτήριο στο ισόγειο και πρώτο όροφο, να προφυλαχθεί με πλέγμα ουσιαστικά να σφραγισθεί για να μην μπορεί κανείς να μπαίνει μέσα σε αυτό.

Ο Χρήστος Κοπατσάρης σε σχέση και με την εξέλιξη του ιδιοκτησιακού, εκτιμά ότι θα πρέπει να υπάρχει και φύλακας στο κάτω Νοσοκομείο σε 24ωρη βάση.

 

Προηγούμενο άρθρο

Οι μέρες περνάνε, οι μεταγραφές δεν προχωράνε - Εμπόδια με το ΙΚΑ και τη Δημοτική ενημερότητα

Επόμενο άρθρο

Νέο χρονοδιάγραμμα για τη λειτουργία του κοινωνικού παντοπωλείου