Dark Mode Light Mode

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της πόλης

Συνεχίστηκε και χθες, ειδικότερα το πρωί και το μεσημέρι το κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της πόλης, σε όλους τους δρόμους, εξαιτίας του ότι η κυκλοφορία από την Ανατολή προς τη Δύση, δεν εξυπηρετήθηκε από την Εγνατία οδό από την παράκαμψη Καβάλας. Χθες όπου κι αν ήσουν στο κέντρο της πόλης, άκουσες σφυρίχτρες τροχονόμων, έβλεπες ουρές αυτοκινήτων. Το βασικό κυκλοφοριακό πρόβλημα εμφανίστηκε στο πρωί από τις Καμάρες μέχρί τον Κόμβο Φαλήρου. Επειδή η διαδρομή αυτή (Κουντουριώτου – Ερυθρού Σταυρού – 7ης Μεραρχίας) ήταν κλειστή σε αρκετές περιπτώσεις, γρήγορα το κυκλοφοριακό πρόβλημα επεκτάθηκε στην οδό Βενιζέλου, στην οδό Δοϊράνης, ακόμη και στην οδό Ομονοίας.
Το κέντρο ήταν μπλοκαρισμένο. Πάρα πολλά φορτηγά περνούσαν από το κέντρο της Καβάλας, ενώ κάποια απέφευγαν να κινηθούν στην Εγνατία μέσω του Αγίου Σίλα, προτιμώντας την παραλιακή Εγνατία. Φτάσαμε δηλαδή στο σημείο τα φορτηγά αυτοκίνητα να διέρχονται από τον παραλιακό δρόμο από το Παληό προς τη Νέα Πέραμο.
Η τροχαία Καβάλας ήταν επί ποδός. Άνδρες του τμήματος τροχαίας του λιμεναρχείου Καβάλας ρύθμιζαν την κυκλοφορία στην οδό Ερ. Σταυρού, μπροστά στα παλιά ψαράδικα. Ήταν τόσα πολλά τα αυτοκίνητα, που το πρόβλημα δεν αντιμετωπίσθηκε επιτυχώς. Όλοι τώρα εύχονται ν΄ ανοίξει η παράκαμψη, για τα αυτοκίνητα που κινούνται από Ξάνθη προς Θεσσαλονίκη, ώστε οι χθεσινές εικόνες να μην τις ξαναζήσουμε.

 

Προηγούμενο άρθρο

Σήμερα ασφαλτοστρώνουν τμήμα 100 μέτρων

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2014