Dark Mode Light Mode
Με το proininews.gr στα γήπεδα - Πρωταθλήματα ΕΠΣΚ - Περιφερειακό Πρωτάθλημα
Κυριακή με διπλό ενδιαφέρον: ΑΟΚ και Ενωση σκέφτονται μόνο νίκες – Στις 15.00 ο ΑΟΚ, στις 17.00η Ενωση
ΑΟΚ- Πιερικός 0-1: Περνάμε στα δύσκολα

Κυριακή με διπλό ενδιαφέρον: ΑΟΚ και Ενωση σκέφτονται μόνο νίκες – Στις 15.00 ο ΑΟΚ, στις 17.00η Ενωση

Ο ΑΟΚ θέλει να επανέλθει στις νίκες αντιμετωπίζοντας στο «Ανθή Καραγιάννη» αύριο στις 15.00 τον Πιερικό. Μετά από 2 ήττες και 1 ισοπαλία η νίκη είναι μονόδρομος για το συγκρότημα του Κώστα Βασιλακάκη.

Σήμερα Σάββατο ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας, με την τελευταία προπόνηση, όπου αμέσως μετά θα υπάρχει ανακοίνωση της αποστολής.

Βέβαια όσον αφορά την ενδεκάδα, δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές. Θα παραμείνει ίδιος ο βασικός κορμός της ενδεκάδας. Ο Αποστολίδης στη θέση του τερματοφύλακα, δεξιά στην άμυνα ο Παγώνης, αριστερά στην άμυνα ο Γελαδάρης.

Στο κέντρο της άμυνας ο Τριποτσέρης με τον Μαραγκό. Ο Ντιέ και ο φορμαρισμένος Ενσαλίβα θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι. Ο Μοκάκε μπροστά από τους δυο μέσους, στον κάθετο άξονα περισσότερο και λιγότερο στα πλάγια.

Από εκεί και πέρα ο Ντος Σάντος θα παίξει πλάγια στα δεξιά και οι άλλες δυο θέσεις παίζονται ανάμεσα σε Χλωρό, Μπρατσιάνι και Ποσίνκοβιτς. Εκτός αν ο Πλιάγκας είναι απόλυτα έτοιμος και επιστρέψει στην ενδεκάδα. Αυτό οριστικά θα κριθεί σήμερα. Είναι καλύτερα αλλά αν δεν είναι 100% έτοιμος ο Βασιλακάκης δε θα ρισκάρει.

Από εκεί και πέρα ίσως επιστρέψει στην αποστολή ο Μιγιάτοβιτς. Θέση διεκδικούν στην 18αδα ο Σουλογάνης, ο Καπνόπουλος, ο Πακάλτσης, ο Καλαγκάνης, ο Κουμπρόγλου, ο Ντόσης, ο Οξύζογλου, ο Παπαγερίδης.

Δεν αποκλείουμε έκπληξη Βασιλακάκη στην ενδεκάδα, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν θα αλλάξουν πολλά πράγματα. Ειδικά στην επίθεση δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Η γενική είσοδος για το παιχνίδι είναι 10 ευρώ.

*Ο Πιερικός ψάχνει βαθμούς

Στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται ο Πιερικός με 7 βαθμούς και ψάχνει στην Καβάλα, ένα καλό αποτέλεσμα. Προέρχεται από ισοπαλία 1-1 στην έδρα του με την Καλλονή. Προπονητής είναι ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς που αρχικά στην Ελλάδα είχε έρθει ως παίκτης του Ηρακλή Θεσσαλονίκης στη μεγάλη ομάδα του Βασίλη Χατζηπαναγή. Ο Μιτόσεβιτς αντικατέστησε στον πάγκο της ομάδας της Κατερίνης, τον Νίκο Γκουλή που έχει περάσει από τον πάγκο του ΑΟΚ, στην Α` Εθνική τη δεκαετία του `90.

Με την Καλλονή χρησιμοποίησε την εξής ενδεκάδα: Τόλιος, Νίκου, Γιαζιτζόγλου, Ντόκιτς, Δήμου, Ίτσιος, Φαμπίνιο 86` Μιχαηλίδης, Κόιτς 69` Λόπεζ, Καθάριος, Ντάνι, Σεχολάρι ( 46` Καραγκούνης). Ο Φαμπίνιο στο 42` ήταν ο σκόρερ για τον Πιερικό. Αποκτήθηκε ο Βραζιλιάνος το καλοκαίρι που μας πέρασε από τη Φλουμινένσε. Ο Λόπεζ έπαιζε στη Μαγιόρκα Β`. Ο Ντόκιτς αποκτήθηκε από τη Ραντίνσκι Νις. Ο Τόλιος πέρσι έπαιζε στον Ηρακλή Ψαχνών.

*Με Επανομή η ομάδα Νέων

Σήμερα η ομάδα νέων του ΑΟΚ, αντιμετωπίζει στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο της Μηχανιώνας, την ομάδα της Αναγέννησης Επανομής.

Το παιχνίδι γίνεται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και ο ΑΟΚ έχει ως στόχο την πρώτη νίκη μετά την ισοπαλία μέσα στην Καλλονή και την ήττα εντός έδρας από τον Πανσερραϊκό.

 

Ενωση: Τελικός με Ίκαρο Καλλιθέας

Η Ενωση παίζει αύριο στις 17.00 στο κλειστό «Αλεξάνδρα Δήμογλου» τελικά με τον Ίκαρο Καλλιθέας , στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας. Μετά από 6 συνεχόμενες ήττες, αύριο είναι μονόδρομος η νίκη για το συγκρότημα του Δημήτρη Γαλάνη.

Σήμερα το απόγευμα θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία. Δεν υπάρχουν προβλήματα, απουσιών. Ο Καλαμπάκας είναι στη διάθεση του Γαλάνη.

Το βράδυ της Πέμπτης η διοίκηση της Ενωσης παρέθεσε γεύμα στο προπονητικό τιμ και στους παίκτες για σύσφιξη σχέσεων. Οι πάντες πιστεύουν σε μια νέα αρχή. Το παιχνίδι με τον Ίκαρο είναι καθοριστικό για όλους και τα πάντα. Στεφανίδης, Γκράντι, Γκαγκαλούδης, Κόλεμαν, Κριστέφσκι, Στυλιανού, Αράπης, Βελισαρίου, Μίτροβιτς, Ιλιεφ, Καλαμπάκας, Πιεβάλιτσα, Μανωλόπουλος, Πάνος είναι ετοιμοπόλεμοι.

*Τα εισιτήρια του αγώνα

Από την ΚΑΕ ανακοινώθηκαν τα εισιτήρια του Κυριακάτικου αγώνα. Δεν υπάρχουν αλλαγές στις τιμές. Πίσω από τις δυο μπασκέτες τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ. Στην ευθεία 15 ευρώ. Η είσοδος για τους μαθητές και σπουδαστές θα είναι 5 ευρώ με την επίδειξη της αντίστοιχης ταυτότητας. Επίσης δωρεάν είσοδος θα είναι για όλα τα παιδιά των Ακαδημιών του συλλόγου. Ακόμη και για τα παιδιά μέχρι 10 ετών που θα συνοδεύονται από τους γονείς. Η Ενωση κάνει έκκληση σους φιλάθλους της πόλης να βοηθήσουν την προσπάθεια για την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

*Η παρουσία του Δημήτρη Πρίφτη

Η μοίρα το έφερε στο πιο κρίσιμο φετινό παιχνίδι της, η Ενωση να έχει απέναντι της, τον Δημήτρη Πρίφτη που κάθισε στον πάγκο της ομάδας τα δυο προηγούμενα χρόνια και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Τώρα ο Πρίφτης γυρίζει σ` ένα γνώριμο περιβάλλον ως αντίπαλος όμως της Ενωσης. Σίγουρα αποτελεί την κυριότερη ιδιαιτερότητα της αυριανής αναμέτρησης. Συνεργάτης του Πρίφτη, είναι ο Θωμάς Νίκου που και αυτός ήταν στην Καβάλα με τον ίδιο ρόλο. Η προσφορά τους φυσικά και δεν ξεχνιέται.

Στο ρόστερ της ομάδας υπάρχουν 3 παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα της Ενωσης. Ο Σλοβένος Ν. Στρναντ που ήρθε στην Ενωση την πρώτη χρονιά του Πρίφτη αλλά λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού δε μπόρεσε να βοηθήσει. Ο Βασίλης Σίμτσακ αγωνίστηκε 2 χρόνια στην Ενωση και μάλιστα πέρσι βοήθησε σε αρκετά μεγάλο βαθμό.

Επίσης στον Ίκαρο αγωνίζεται ο Αλέξης Κυρίτσης, που στην Καβάλα ήρθε με προπονητή τον Βαγγέλη Αλεξανδρή σε μια εποχή όπου η Ενωση αγωνιζόταν να παραμείνει στην Α1 κατηγορία.

*Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Σάββατο 24 Νοεμβρίου

17.00: Ηλυσιακός- Πανιώνιος ΕΤ-1

19.00: Αρης- ΠΑΟΚ ΕΤ- 3

Κυριακή 25 Νοεμβρίου

13.00 Κολοσσός- Ολυμπιακός ΕΤ-1

16.00 Ρέθυμνο- Απόλλωνας Πάτρας

17.00: Ενωση- Ίκαρος

17.00: Περιστέρι- ΚΑΟΔ

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου

19.00: Παναθηναϊκός- Πανελευσινιακός

Τ. Π

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Με το proininews.gr στα γήπεδα - Πρωταθλήματα ΕΠΣΚ - Περιφερειακό Πρωτάθλημα

Επόμενο άρθρο

ΑΟΚ- Πιερικός 0-1: Περνάμε στα δύσκολα