Dark Mode Light Mode

Κύπριοι, Παρασκευάς, ΠΑΟΚ και… άγνωστος Χ

Τα σενάρια για το ιδιοκτησιακό του ΑΟΚ, εξακολουθούν να υπάρχουν. Σενάρια βέβαια που δε σταμάτησαν σε καμία περίπτωση, όλη την αγωνιστική σεζόν μετά την αδυναμία της ΠΑΕ να έχει συνέπεια στις υποχρεώσεις της.

Ξεκίνησαν από το ενδιαφέρον των Κυπρίων που μάλιστα φαινόταν να ήταν «ζεστοί» βάση των δηλώσεων που είχαν κάνει στο ραδιόφωνο της Πρωινής. Σε κάποια στιγμή φάνηκε ότι προχωράει η υπόθεση αλλά οι Κύπριοι εδώ και λόγο καιρό είναι εξαφανισμένοι. Δεν ήρθαν πριν το Πάσχα, όπως φαινόταν ότι θα γίνει. Μάλλον πρέπει να τους αποκλείσουμε για τη συνέχεια. Μπορεί να φταίει και ο σάλος που δημιουργήθηκε στο τραπεζικό σύστημα της Κύπρου. Ο Χρήστος Παρασκευάς πρόεδρος του Αρη Ακροποτάμου εξεδήλωσε ενδιαφέρον σε συνεργασία με Βούλγαρο επιχειρηματία. Ηρθε σε επαφή με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Τσοκτουρίδη αλλά τελικά δεν προχώρησε η δουλειά αν και εδώ φαινόταν ότι δεν ήταν μακριά οι δυο πλευρές. Μετά τον Παρασκευά, συζητήθηκε έντονα το όνομα του Ιβάν Σαββίδη. Ο ΠΑΟΚ έκανε κάποιες συζητήσεις με ανθρώπους του ΑΟΚ, αλλά έτσι όπως βγήκε το θέμα προς τα έξω μάλλον έκανε κακό. Το να γίνει θυγατρική του ΠΑΟΚ ο ΑΟΚ δεν… κάθισε καλά. Μπορεί όμως κάπου στη μέση να είναι η αλήθεια.

Δεν έχει συνέχεια τις τελευταίες μέρες το όλο θέμα. Κάπου έμεινε στην αρχή και δεν προχώρησε. Στην πρώτη συζήτηση που έγινε δεν οριοθετήθηκε να είναι ο ΑΟΚ προθάλαμος του ΠΑΟΚ.

Πριν λίγες μέρες βγήκε στην επιφάνεια και άλλο επενδυτικό ενδιαφέρον. Από Έλληνα επιχειρηματία που δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του. Μάλιστα ίσως και η ΠΑΕ να μη γνωρίζει πολλά επ αυτού. Το ενδιαφέρον εκδηλώθηκε σε τρίτο πρόσωπο που χειρίζεται και το όλο θέμα. Δε έχει βγει το όνομα του προς τα έξω και δεν υπάρχουν στοιχεία για τις δραστηριότητες του. Η ουσία είναι μια: Ο ΑΟΚ πρέπει γρήγορα να βγει από τη μεγάλη κρίση την οποία βιώνει τους τελευταίους μήνες. Θα είναι ότι καλύτερο πριν το καλοκαίρι να βρεθεί η λύση που θα δώσει άλλον αέρα στην ομάδα.

*Ικανοποίηση Καραμπετάκη για την εμφάνιση

Ο Νίκος Καραμπετάκης για πρώτη φορά κάθισε στον πάγκο ως πρώτος προπονητής του ΑΟΚ, αφού ο Γιώργος Μαραντάς απουσίαζε στην Ελβετία, όπου επέστρεψε χθες βράδυ.

Στις δηλώσει του για το παιχνίδι εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εμφάνιση της ομάδας παρά το γεγονός ότι υπήρχαν σοβαρές ελλείψεις σε όλες τις γραμμές. Τόνισε χαρακτηριστικά: « Ήταν ένα παιχνίδι, όπου έπρεπε να διαχειριστούμε δυο πράγματα. Τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα μας αλλά και το γεγονός ότι έλειπε ο προπονητής μας. Τα παιδιά έδειξαν την απαιτούμενη σοβαρότητα και το αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνουν κάθε εβδομάδα. Παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0, αντιδράσαμε πολύ καλά. Δείξαμε ότι έχουμε ψυχικά αποθέματα και από δυο στημένες φάσεις καταφέραμε και ισοφαρίσαμε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την αγωνιστικότητα τους και για το γεγονός ότι παίζουν για την αξιοπρέπεια τους. Είναι μεγάλοι σαν άνθρωποι και σαν αξίες». Ο Νίκος Καραμπετάκης ακόμη ευχαρίστησε την Καλλιθέα για την άψογη φιλοξενία. Επίσης ευχαρίστησε και τους Καβαλιώτες της Αθήνας, που βρέθηκαν στο Ελ Πάσο.

Από τους παίκτες του ΑΟΚ μίλησε ο Ντόσης που ήταν ο δημιουργός και των 2 τερμάτων της ομάδας, από χτυπήματα κόρνερ: « Η ομάδα της Καλλιθέας ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, είχε την κατοχή της μπάλας και εμείς δεν δείξαμε το πρόσωπο που θα θέλαμε να δείξουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε ένα περίεργο γκολ αλλά μετά το 75` βγήκαμε μπροστά, ρισκάραμε και κάπως έτσι πήραμε την ισοπαλία. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Καλλιθέας αλλά και στους φιλάθλους μας που ήρθαν να μας δουν».

*Χθες ρεπό, σήμερα επανέρχονται στις προπονήσεις

Οι παίκτες του ΑΟΚ επέστρεψαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης από την Αθήνα. Χθες πήραν ρεπό και σήμερα Παρασκευή επανέρχονται στις προπονήσεις έχοντας μπροστά τους, το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στο «Ανθή Καραγιάννη».

Χθες επέστρεψε από την Ελβετία ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Μαραντάς. Βρισκόταν στην πόλη Σιόν, όπου παρακολουθούσε προπονητικό σεμινάριο.

Επίσης επανήλθε στις προπονήσεις ο Ουσμάν Μπάρι, που δεν ταξίδεψε στην Αθήνα για το ματς της Καλλιθέας. Στο παιχνίδι της Κυριακή επιστρέφει αυτός αλλά και οι Αποστολίδης, Τριποτσέρης και Καλαγκάνης.

 

Προηγούμενο άρθρο

Καταδίκη Τάσου Κυριατζή

Επόμενο άρθρο

Δήλωση Δημάρχου Κ.Σιμιτσή για παραίτηση Τσαλουχίδη