Dark Mode Light Mode

Κώστας Τσαλίκης: « Μπορούμε τα μπαράζ αν γίνουν οι κινήσεις που πρέπει»

Κώστας Τσαλίκης: « Μπορούμε τα μπαράζ αν γίνουν οι κινήσεις που πρέπει»

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρηση το μεσημέρι του Σαββάτου στην αθλητική εκπομπή του ραδιοφώνου της Πρωινής στους 93, 7, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΟΚ Κώστας Τσαλίκης. Αναφέρθηκε στην πρόκριση επί της ΑΕΚ αλλά και στα επόμενα βήματα της ομάδας. Εξέφρασε την άποψη του, ότι αν γίνουν οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν, τότε η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο στη Σουπερ Λιγκ μέσω των μπαράζ.

Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε.

Ερώτηση: Επανέφερε το καλό κλίμα στην ομάδα, η πρόκριση επί της ΑΕΚ, μετά την ήττα που προηγήθηκε από τη Δόξα Δράμα.

Απάντηση: Αυτό που μετράει είναι η πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα, που είναι μια κατηγορία πιο πάνω από μας. Εχει και το μεγάλο όνομα.

Ερώτηση: Πως ξεπεράσετε την ήττα από τη Δόξα Δράμας, που την επόμενη μέρα, δημιούργησε προβλήματα.

Απάντηση: Κάθε παιχνίδι πρέπει να κάνεις αυτό που μπορείς. Πρέπει να δίνεις το μάξιμουμ των δυνατοτήτων από οποιαδήποτε πόστο, βρίσκεσαι στην ομάδα. Κάθε Κυριακή να δίνεις το καλύτερο. Από εκεί και πέρα, αν σου βγει η δε θα σου βγει, δεν είναι μόνο θέμα δικό σου. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι θα προτιμούσα να κερδίσω τη Δόξα Δράμας από το παιχνίδι της ΑΕΚ. Δε θέλω να μειώσω την προσπάθεια των παιδιών, στο θεσμό του κυπέλλου, σε καμία περίπτωση. Η ομάδα καίγεται για το πρωτάθλημα και όχι για το κύπελλο. Σίγουρα αρμόζει σε μια ομάδα όπως ο ΑΟΚ να είναι στις ομάδες που περνάνε στο θεσμό του κυπέλλου, το έχει ξανακάνει. Απλά για μας ήταν μεγάλο τροχοπέδη φέτος ο θεσμός του κυπέλλου. Συζητήθηκε πολύ για το αν πρέπει να προχωρήσουμε η όχι. Δε μπορεί και δεν είναι φυσιολογικό η ομάδα χωρίς προετοιμασία να κάνει 18 παιχνίδια σε 2, 5 μήνες. Αυτά δε γίνονται σε καμία ομάδα, υπό φυσιολογικές συνθήκες.

Αυτό μας στοίχησε σε αρκετά παιχνίδια, όπως με τη Δόξα Δράμας.

Ακόμη και σε άλλα παιχνίδια. Χάσαμε βαθμούς, χάσαμε αυτοπεποίθηση, χάσαμε δυνάμεις και τώρα ήρθε απλά η πρόκριση, που σίγουρα μας τιμά σαν ομάδα.

Εγώ όμως θα το ξαναπώ, θα προτιμούσα να κερδίσω τη Δράμα.

Ερώτηση: Έχει χάσει ο ΑΟΚ πολύτιμο έδαφος όσον αφορά τη διεκδίκηση του στόχου που έχει βάλει;

Ολόκληρη η συνέντευξη στην αυριανή έκδοση τη ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΙΝΗΣ

 

Προηγούμενο άρθρο

H τελευταία νύχτα του κυρ Αλέξανδρου από το Θωμά Κοροβίνη στο «Παλλάς»

Επόμενο άρθρο

Ενωση- Ολυμπιακός 55-87: Τελείωσε πριν καν αρχίσει…