Dark Mode Light Mode
Απόσπαση εισαγγελέα στην Καβάλα για εννιά μήνες
Λάκης Χατζηαποστολίδης στους 93,7: « Είμαστε προετοιμασμένοι, δεν φοβάται ο ΑΟΚ»
Ηγείται στο προεδρείο του περιφερειακού συμβουλίου ΑΜΘ

Λάκης Χατζηαποστολίδης στους 93,7: « Είμαστε προετοιμασμένοι, δεν φοβάται ο ΑΟΚ»

O γενικός αρχηγός του ΑΟΚ, Λάκης Χατζηαποστολίδης μίλησε στους 93, 7, λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής και μετά την κλήρωση της περασμένης Κυριακής.
Εξέφρασε την άποψη ότι κάθε μέρα που περνάει η ομάδα, γίνεται καλύτερη. Τόνισε ότι ο ΑΟΚ είναι ΑΟΚ και δεν έχει να φοβηθεί το παραμικρό, αρκεί να είναι αυτός που πρέπει.
Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε.
Ερώτηση: Τελικά ο 1ος όμιλος της Γ` Εθνικής μοιάζει σαν μια παλιά Α` Εθνική;
Απάντηση: Όλο αυτό το διάστημα ακουγόταν πολλά και διάφορα, για τον 1ο όμιλο. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι και για τον Αρη και για τη Δόξα Δράμας και για όλο αυτό το σκηνικό. Το μόνο που δεν ήμασταν προετοιμασμένοι, είναι να κάνουμε τόσο μεγάλα ταξίδια όσον αφορά την Καστοριά και τη Φλώρινα. Προσπαθήσαμε να το αλλάξουμε αυτό, όταν το ακούσαμε, τελικά δεν έγινε κάτι.
Κάναμε προσπάθειες να πείσουμε ότι δεν είναι δυνατό να υπάρχουν τόσες μεγάλες αποστάσεις. Δεν είναι δυνατό να ταξιδεύει το Σουφλί, στη Φλώρινα. Μάλιστα όταν αυτές οι ομάδες δεν έχουν την παραμικρή ενίσχυση με την πολιτεία. Ακόμη και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Ολοι μας.
Προσπαθούμε μόνοι μας και τρέχουμε όλη τη μέρα, για να τακτοποιήσουμε τις ανάγκες της ομάδας μας.
Ερώτηση: Δεν ξέρουμε και πως θα παρουσιαστούν αγωνιστικά Αρης και Δόξα, αφού τώρα φτιάχνονται και τρέχουν να κάνουν μεταγραφές.
Απάντηση: Η Δόξα θα βασιστεί στην Κ-20 που είχε πέρσι, συν κάποιες προσθήκες που κάνει τις τελευταίες μέρες.
Ο Αρης κάπως έτσι θα κινηθεί. Το πρωτάθλημα ανακοινώθηκε να ξεκινήσει στις 14 Σεπτεμβρίου αλλά ίσως να υπάρχει αναβολή. Το έχω στο μυαλό μου. Λόγω αδειοδοτήσεων των γηπέδων και όχι λόγω Αρη και Δόξα Δράμας.
Οσον αφορά εμάς, είμαστε πολύ καλά. Κάθε μέρα που περνάει σε μας φαίνεται εμφανέστατα η βελτίωση. Τα παιδιά άρχισαν να βρίσκουν τον ευατό τους. Αρχίζουν και βγάζουν τις πραγματικές δυνατότητες που έχουν μετά την κούραση και την ταλαιπωρία που υπάρχει από μια προετοιμασία. Θα είμαστε πανέτοιμοι, όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Ερώτηση: Είναι ένα μικρό σήριαλ. Θα γίνει άλλη μεταγραφή;
Απάντηση: Το λέω και πάλι, αν προκύψει κάτι το οποίο μας ενδιαφέρει και είναι στα μέτρα μας, δε θα πούμε όχι.
Αν δεν υπάρχει κάτι καλό, δεν θα προχωρήσουμε για να πούμε, ότι κάναμε μια μεταγραφή ακόμη.
Ερώτηση: Ο κόσμος του Αρη, τρομάζει τον ΑΟΚ και τις άλλες ομάδες;
Απάντηση: Πώς να μας τρομάζει; Μέσα στο γήπεδο, αυτό παίζει μπάλα;
Ας κάνουμε και εμείς την αντίστοιχη δυναμική. Δεν είναι δύσκολο, είναι πανεύκολο. Εμείς δεν μπορούμε να είμαστε πολλοί στο γήπεδο;
Δεν είναι πρόβλημα αυτό. Υπάρχει ένα σκεπτικό και φυσικά δικαιολογημένα υπάρχουν πολλές επιφυλάξεις. Ένα πρωτάθλημα που θα έπρεπε να είναι τακτοποιημένο πριν από 20-25 μέρες τουλάχιστον, περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή να δούμε αν συμμετέχει η όχι ο Αρης. Τι να κάνουμε; Έτσι λειτουργεί το σύστημα. Εμείς είμαστε όμως ΑΟΚ, είμαστε Καβάλα.
Δώσαμε τη ψυχή μας και τη ζωή μας, γι` αυτή την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να προστατεύουμε οτιδήποτε θίξει την ομάδα μας. Θα είμαστε παρόντες σε ότι φανεί ότι κάνει ζημιά στον ΑΟΚ.
Είναι νωρίς να πούμε κάτι παραπάνω.
Ερώτηση: Αγωνιστικά πάντως ο Πανσερραϊκός είναι πιο έτοιμος από Αρη και Δόξα. Οπότε μην υπάρχει αποπροσανατολισμός.
Απάντηση: Συμφωνώ. Ο Πανσερραϊκός είναι πανέτοιμος. Μάλιστα έκανε προσθήκες από τη στιγμή που ξεκινήσαμε εμείς να προκύπτουμε εμείς στο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής. Μας παρακολουθούνε από κοντά και είναι η πιο έτοιμη ομάδα, όσον αφορά τον προγραμματισμό της για τη σεζόν που έρχεται.
Είναι καθαρό ότι θέλουν να κάνουν πρωταθλητισμό. Φαίνεται και από τις προσθήκες που έκαναν.
Ερώτηση: Αν ο ΑΟΚ είναι ΑΟΚ και αυτός που πρέπει δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.
Απάντηση: Τα παιδιά αρχίζουν και μας βγάζουν πράγματα πολύ διαφορετικά. Έναν ποδοσφαιρικό χαρακτήρα, πολύ διαφορετικό. Απ` αυτό ξεκινάει η αισιοδοξία μας.
Είναι πολύ ευχάριστο. Όσο περνάνε οι μέρες θα είμαστε και πιο έτοιμοι. Στο ρόστερ έχουν έρθει παίκτες με ποιότητα που έχουν παίξει σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Σίγουρα χρειάζονται πίστωση χρόνου, να δεθούν μεταξύ τους.
Αυτό γίνεται μέρα με τη μέρα.
Ερώτηση: Τι εύχεται ο Λάκης Χατζηαποστολίδης για τη νέα σεζόν;
Απάντηση: Κάτι που έχω ξαναπεί. Να πηγαίνουμε όλοι στο γήπεδο και να φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά, για τον ΑΟΚ που δημιουργούμε. Να μην φεύγουμε με κατεβασμένα κεφάλια, όπως έγινε τα προηγούμενα χρόνια σε πολλές περιπτώσεις. Η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να ευχαριστιέται ο κόσμος αυτό που βλέπει.
Επίσης εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες του νομού μας.

*Περιμένει τις μπλε κάρτες. Ζουνίνιο και Πόποβιτς
Τα χαρτιά του Ζουνίνιο και του Πόποβιτς είναι τακτοποιημένα, έχουν κατατεθεί όλα στην ΕΠΟ, αλλά ο ΑΟΚ περιμένει τις μπλε κάρτες, από τις αντίστοιχες ομοσπονδίες της Βραζιλίας και της Σερβίας.
Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν ερωτηματικά, όσον αφορά τη συμμετοχή τους στην πρεμιέρα.
Ευχής έργο είναι να έρθουν οι μπλε κάρτες, μέχρι την Κυριακή. Είναι δυο βασικοί παίκτες που περιμένει πολλά ο ΑΟΚ, από αυτούς. Η διοικούσα του ΑΟΚ, βρίσκεται σε αναμονή.
Εκτός αν προκύψει… αναβολή, λόγω αδειοδοτήσεων των γηπέδων.
Είναι κάτι που ακούγεται τα τελευταία 24ωρα.
Αυτό συμφέρει περισσότερο τις ομάδες που τώρα φτιάχνονται. Εννοούμε τον Αρη και τη Δόξα Δράμας. Αν προκύψει αναβολή, θα το ξέρουμε το αργότερο μέχρι αύριο.

Προηγούμενο άρθρο

Απόσπαση εισαγγελέα στην Καβάλα για εννιά μήνες

Επόμενο άρθρο

Ηγείται στο προεδρείο του περιφερειακού συμβουλίου ΑΜΘ