Dark Mode Light Mode

Λία Ασλανίδου: Η ΔΕΗ επανσυνδέει το ρεύμα

Η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου του Δήμου Καβάλας Λία Ασλανίδου, ήταν και χθες στο δημαρχείο προκειμένου να παραλάβει δηλώσεις εκπροσώπων οικογενειών στο οποίων των οποίων δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα. Όπως σημειώνει από την περασμένη Παρασκευή οι δηλώσεις δε φθάνουν στο δημαρχείο όπως τις πρώτες μέρες αυτής της απογραφής.

Υποστηρίζει μάλιστα ότι με βάση την ενημέρωση που έχει από τη ΔΕΗ Καβάλας, έχουνε γίνει ήδη πολλές επανασυνδέσεις, ενώ όσοι έχουν απλήρωτους λογαριασμούς ρεύματος, δεν πρέπει ν΄ ανησυχούν αφού η ΔΕΗ διαβεβαιώνει ότι εφόσον πρόκειται για κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, δε θα κόψει το ρεύμα.

Η Λία Ασλανίδου είπε τα εξής:

«Μαζέψαμε 25 αιτήσεις από διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος. Άμεσα επανασυνδέθηκαν οι 13 οικογένειες και οι υπόλοιπες 12 πρέπει να έχουν επανασυνδεθεί ή επανασυνδέονται. Αυτό γιατί η ΔΕΗ ζήτησε κάποια εξτρά δικαιολογητικά, τη συμπλήρωση υπεύθυνης δήλωσης όσο αφορά το σχέδιο, επειδή το σπίτι ήταν παλιό, ότι σ΄ ένα μήνα θα προσκομίσουνε στην υπηρεσία σχέδιο του σπιτιού – καθαρά τυπικό θέμα – με το που θα πηγαίνανε αυτές οι βεβαιώσεις στη ΔΕΗ, θα γινόταν η επανασύνδεση και των υπόλοιπων 12».

ΕΡ: Τώρα δεν έρχονται άλλοι να δηλώσουν;

ΑΠ: «Όχι, από την περασμένη Παρασκευή … ούτε την Παρασκευή, ούτε σήμερα (Δευτέρα)».

 

Προηγούμενο άρθρο

Χρήματα για συντήρηση οδών και τουριστικές εκθέσεις

Επόμενο άρθρο

Περσινές τιμές στα κρεοπωλεία της Καβάλας