Dark Mode Light Mode

Λίγο κόσμο έφερε το Blue Star 1

Στις 9.10 και το πρωί κατέπλευσε σε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου στο λιμάνι της Καβάλας, το επιβατικό οχηματαγωγό πλοίο Blue Star 1. Σε σχέση με τα δρομολόγια που προηγήθηκαν, γίνονται μία φορά την εβδομάδα – κάθε Τετάρτη – το χθεσινό έφερε στην Καβάλα, λίγους επιβάτες και λίγα αυτοκίνητα. Είναι φανερό ότι και τα δρομολόγια από την Αθήνα και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου προς την Καβάλα επηρεάζονται λόγω των εξελίξεων στην ελληνική οικονομία.

Το πλοίο αναχώρησε νωρίς το μεσημέρι και λίγη ώρα αργότερα στις 2.00 το μεσημέρι κατέπλευσε το πλοίο «Πήγασος Εξπρές», το οποίο αναχώρησε σε προγραμματισμένο δρομολόγιο στις 4.00 χθες το απόγευμα.

Παρά το ότι ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας άρχισε την προηγούμενη εβδομάδα τεχνικές εργασίες για να διευκολύνει το Blue Star 1 να μπαίνει σε άλλη ράμπα του κεντρικού λιμανιού, οι εργασίες δεν ολοκληρώθηκαν κι έτσι χθες το πρωί το συγκεκριμένο πλοίο εξυπηρετήθηκε στη ράμπα στην οποία εξυπηρετείται από την πρώτη στιγμή που άρχισε τα δρομολόγια και εμφανίστηκε στο λιμάνι της Καβάλας.

 

Προηγούμενο άρθρο

Διαμαρτυρία συνταξιούχων στις τράπεζες

Επόμενο άρθρο

«Θα αποφευχθεί το Grexit» - Προβλέπει ο βουλευτής Νίκος Παναγιωτόπουλος