Dark Mode Light Mode

Λαϊκή αγορά: Συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών

Οι μικροπωλητές της Λαϊκής Αγοράς, στην Καβάλα συνεχίζουν κάθε Σάββατο τη συλλογή υπογραφών προκειμένου οι ίδιοι οι καταναλωτές να δηλώσουν ότι δεν θέλουν η Λαϊκή Αγορά να μετακομίσει. Το πρώτο Σάββατο μαζεύτηκαν περισσότερο από 500 υπογραφές. Ενώ εξίσου πολλές συγκεντρώθηκαν και χθες, όπως είπε στην εφημερίδα μας ο πρόεδρος των μικροπωλητών Σωτήρης Ιωαννίδης.

Οι μικροπωλητές από τη μια συλλέγουν υπογραφές των καταναλωτών, από την άλλη θέλουν διάλογο με το Δήμο Καβάλας, βάσει της δημοσκόπησης που συνεχίζεται και έχει θέμα τη Λαϊκή Αγορά, γίνεται δε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Ο Σ. Ιωαννίδης είπε στην εφημερίδα μας τα εξής: «Το περασμένο Σάββατο μαζέψαμε γύρω στις 500 υπογραφές. Αυτό, το πρόσφατο πάμε ακόμη καλύτερα. Ο κόσμος υπογράφει να μη φύγει από δω, από το κέντρο της πόλης, η λαϊκή αγορά. Αυτή η άποψη είναι γενικότερη. Εμείς από την πλευρά μας πιστεύουμε πως το μέρος αυτό εξυπηρετεί τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες».

ΕΡ: Όλα αυτά δεν έπρεπε να τα συζητήσετε με το δήμαρχο και να τελειώνουμε μια κι έξω;

ΑΠ: «Η τελευταία συζήτηση που κάναμε με το δήμαρχο είχε να κάνει γύρω από ένα κομμάτι στο πάρκιγκ, για κάποια συγκεκριμένα μέρη που μας είχε προτείνει τότε ο δήμαρχος. Όλος περιέργως στη συνέχεια ο κ. δήμαρχος έβαλε κι άλλα θέματα – ως προτεινόμενα – μέσα από ένα ερωτηματολόγιο και όχι μόνο αυτό, αλλά κι έκανε μία ερώτηση μέσω αυτού, με το αν θα θέλει ο κόσμος να φύγει προσωρινά η λαϊκή ή μόνιμα. Αυτό το πράγμα έχει ξεσηκώσει τους επαγγελματίες της λαϊκής. Αυτό είναι που έφερε μεγάλη αντίδραση στον κόσμο και γι΄ αυτό κι εμείς κάναμε μία δικιά μας δημοσκόπηση μιας και έχουμε άμεση επαφή με τον κόσμο».

ΕΡ: Γιατί δεν του το ξεκαθαρίζετε, σε μία συζήτηση, σε ένα ραντεβού με το δήμαρχο;

ΑΠ: «Όπως είπα περιμένουμε να μας καλέσει ο δήμαρχος να δούμε εκ νέου τι έχει να μας προτείνει, κάτι το οποίο δεν έχει γίνει. Αναμένουμε λοιπόν τις προτάσεις στο τραπέζι και βλέπουμε!»

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Υψηλά ποσοστά στην απεργία των γιατρών του ΕΟΠΥΥ

Επόμενο άρθρο

Πρόταση Μποσμπότη στο Δήμαρχο Παγγαίου