Dark Mode Light Mode

Ληστεία σε μίνι μάρκετ σε χρόνο ρεκόρ!

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας το βράδυ της Δευτέρας μετά την καταγγελία περιστατικού ληστείας σε κατάστημα μίνι μάρκετ στην οδός 7ης Μεραρχίας. Δύο άγνωστα άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, ο ένας με κράνος, ο δεύτερος με κουκούλα, σταμάτησαν με το δίκυκλο που χρησιμοποιούσαν έξω από το μίνι μάρκετ. Ο ένας από τους δύο δράστες μπήκε στο κατάστημα, κινήθηκε αστραπιαία παρά το γεγονός ότι μέσα σε αυτό υπήρχαν πολλοί άνθρωποι. Η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, η μητέρα της κι άλλα φιλικά πρόσωπα. Οι δράστες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα πήραν από το κατάστημα με την απειλή πιστολιού ένα μικρό χρηματικό ποσό, 90 μόνο ευρώ. Στη συνέχεια κινήθηκαν με τη δίκυκλη μοτοσικλέτα προς την άνοδο της 7ης Μεραρχίας, δηλαδή προς την περιοχή του «Σίγμα». Η αστυνομική ειδοποιήθηκαν γρήγορα, κινητοποιήθηκαν και προσπάθησαν να βρούν τη δίκυκλη μοτοσυκλέτα και τα δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτήν. Οι έρευνες όμως δεν είχαν αποτέλεσμα.
Με τα λίγα στοιχεία που υπάρχουν στη διάθεση των αστυνομικών συνεχίζονται οι έρευνες προς κάθε κατεύθυνση. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το συγκεκριμένο περιστατικό που έγινε πολύ γρήγορα δεν έχει καμιά σχέση με μια άλλη και σχετικά πρόσφατη ληστεία, που έγινε στις 5 Σεπτέμβρη σε σούπερ μάρκετ πριν τον Αμυγδαλεώνα.
Δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δράστες να είναι οι ίδιοι, θεωρούν όμως αυτό ως σενάριο έχει λίγες πιθανότητες. Το δελτίο που εξέδωσε η αστυνομία για το περιστατικό είναι το ακόλουθο:

Επισταμένες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη 2 αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, που τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014, το βράδυ διέπραξαν ληστεία σε κατάστημα (μίνι μάρκετ) στην Καβάλα. Αναλυτικότερα ο ένας από τους δράστες φορώντας κουκούλα (full face) και κρατώντας πιστόλι, εισήλθε στο κατάστημα 50χρονης ημεδαπής κι αφού την ακινητοποίησε αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 90 περίπου ευρώ. Στη συνέχεια απαίτησε από την 76χρονη μητέρα της ιδιοκτήτριας να του παραδώσει τα χρήματά της, χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ κατά την αποχώρηση του έστρεψε το πιστόλι σε δύο ημεδαπούς, που βρίσκονταν στο κατάστημα. Ακολούθως επιβιβάστηκε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε ο συνεργός του και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

 

Προηγούμενο άρθρο

Πούλησε ακίνητο στο Παγγαίο το ΤΑΙΠΕΔ

Επόμενο άρθρο

Σύγκρουση επιβατικών στην Τενέδου