Dark Mode Light Mode

Ληστεία σε σούπερ μάρκετ πριν τον Αμυγδαλεώνα

Λίγα λεπτά μετά τις 9.00 το βράδυ της Παρασκευής 5 Σεπτέμβρη, σημειώθηκε ληστεία σε σούπερ μάρκετ που βρίσκεται επί της εθνικής οδού Καβάλας – Δράμας, λίγα μέτρα πριν την είσοδο του Αμυγδαλεώνα. Δύο άγνωστοι δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες, μπήκαν στο κατάστημα την ώρα που οι υπάλληλοι προετοίμαζαν το κλείσιμο αυτού. Κρατούσαν πιστόλια. Πήραν την ταμιακή μηχανή, μέσα στην οποία υπήρχε ποσό 3000 ευρώ, ενώ από άλλο χώρο άνοιξαν τα συρτάρια και βρήκαν ποσό 7.000 ευρώ, που πήραν μαζί τους.
Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε δίκυκλο μοτοποδήλατο και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι οι δράστες ήξεραν τι έκαναν. Γνώριζαν δηλαδή ότι το σούπερ μάρκετ κλείνει κάθε βράδυ λίγα λεπτά μετά τις 9.00.
Το γεγονός ότι χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους μοτοποδήλατο κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι είναι οι ίδιοι δράστες που πάλι με δίκυκλο μοτοποδήλατο, είχαν κάνει προ μηνών ληστεία -παρόμοιο περιστατικό- σε σούπερ μάρκετ αυτή τη φορά στην πόλη των Κρηνίδων.  Η προανάκριση συνεχίζεται.

Προηγούμενο άρθρο

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας μαθαίνει αγγλικά στα μέλη του

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2014