Dark Mode Light Mode

Μάλλον παραμένουν Κοσκερίδης – Γκράνας

Άρχισαν και βρίσκονται σε εξέλιξη οι τακτικές κρίσεις των αξιωματικών στην αστυνομία. Αυτή η διαδικασία γίνεται στην ώρα της, δηλαδή από την 1η μέρα του Μαρτίου. Θυμίζουμε ότι οι κρίσεις του 2012 έγιναν με καθυστέρηση το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου, λόγω της μεγάλης προεκλογικής περιόδου.

Με βάση τις αποφάσεις της ελληνικής αστυνομίας μένουν όπως όλα δείχνουν επικεφαλής της αστυνομικής διεύθυνσης Καβάλας ο Μάκης Κοσκερίδης ως αστυνομικός διευθυντής, ο Γιώργος Γκράνας ως αστυνομικός υποδιευθυντής. Απομένει για το ουσιαστικό τέλος της διαδικασίας για τη διεύθυνση της Καβάλας, να ανακοινωθούν εντός της εβδομάδος οι τοποθετήσεις που θα αφορούν τους δύο προαναφερθέντες αξιωματικούς. Σύμφωνα με τις κρίσεις της ελληνικής αστυνομίας αποστρατεύθηκε ο παλιός αστυνομικός διευθυντής Καβάλας Παρασκευάς Μαραπίδης, που έως πρόσφατα ήταν γενικός αστυνομικός διευθυντής κεντρικής Μακεδονίας. Προήχθη σε υποστράτηγο μένοντας στην ίδια θέση ο Γιώργος Σαλαμάγκας γενικός αστυνομικός διευθυντής της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το δίδυμο Κοσκερίδη – Γκράνα θα παραμείνει στη διεύθυνση της Καβάλας τουλάχιστον για έναν χρόνο, δηλαδή μέχρι τις επόμενες τακτικές κρίσεις τον Μάρτιο του 2014.

Ο Μάκης Κοσκερίδης δεν ήταν παρών την Παρασκευή το απόγευμα στα επεισόδια, στο ξενοδοχείο «Ωκεανίς». Ενημερώνονταν συνεχώς για το ευρισκόμενο σε εξέλιξη το περιστατικό. Είπε χθες στην εφημερίδα μας ότι άδικα οι αστυνομικοί κατηγορήθηκαν ότι έκαναν χρήση χημικών. Όπως συμπλήρωσε ο Μάκης Κοσκερίδης, χημικά οι αστυνομικοί που ήταν σε υπηρεσία στο ξενοδοχείο «Ωκεανίς» την Παρασκευή δεν είχαν καθώς όπως εξηγεί τα χημικά είναι στη διάθεση μόνο αστυνομικών διμοιριών ΜΑΤ, που για τη συγκεκριμένη περίπτωση τέτοιοι αστυνομικοί δεν υπήρχαν.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Συνεδριάζει το συμβούλιο διοίκησης του ΤΕΙ

Επόμενο άρθρο

Τα παιδιά της «Αλφαβητοπαρέλασης» πέρασαν καλά