Dark Mode Light Mode
Το ΠΑΜΕ ανέργων στον ΟΑΕΔ
Μένει μόνο ο εξοπλισμός του νέου παιδικού σταθμού
3 μήνες ίδια δρομολόγια

Μένει μόνο ο εξοπλισμός του νέου παιδικού σταθμού

Την Πέμπτη ο δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Παππάς, ως πρόεδρος του δημοτικού νομικού προσώπου «Αλληλεγγύη» βρέθηκε στη Νέα Καρβάλη, όπου παρέλαβε το κτήριο του νέου παιδικού σταθμού, του Δήμου Καβάλας.

Σ΄ αυτή τη διαδικασία που έχει σχέση με την ολοκλήρωση των εργασιών στο καινούριο δημοτικό παιδικό σταθμό του Δήμου Καβάλας, στη Νέα Καρβάλη, παραβρέθηκα κι ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Κυριάκος Ιωσηφίδης.

Τώρα πρέπει να προχωρήσει και η διαδικασία απόκτησης εξοπλισμού, ώστε προσεχώς ο παιδικός σταθμός να λειτουργήσει.

Ο εξοπλισμός του νέου παιδικού σταθμού του Δήμου Καβάλας, στη Νέα Καρβάλη, θ΄ αποκτηθεί μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ. Είναι μία διαδικασία που ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί σύντομα. Όπως δηλώνει στην εφημερίδα μας ο Λεωνίδας Παππάς το 2014 θα είναι γενικώς μία καλή χρονιά για τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, γιατί δε θα χρησιμοποιηθεί μόνο ο καινούριος δημοτικός παιδικός σταθμός της Νέας Καρβάλης, αλλά κι άλλοι που η κατασκευή τους ολοκληρώνεται το ίδιο περίπου χρονικό διάστημα.

Ο Λ. Παππάς είπε στην εφημερίδα μας τα εξής:

 

«Χθες το βράδυ πήγα στη Νέα Καρβάλη, μετά από πρόσκληση της τεχνικής υπηρεσίας και έγινε παραλαβή της χρήσης του νέου βρεφονηπιακού σταθμού. Μαζί μου ήταν κι ο πρόεδρος της Καρβάλης, ο Κυριάκος Χριστοφορίδης. Πολύ σύντομα θ΄ ακολουθήσουν τα εγκαίνια του νέου βρεφονηπιακού σταθμού. Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη η προμήθεια του εξοπλισμού, που γίνεται μέσω ΑΣΕΠ, είναι εντελώς δωρεάν και πρέπει να πω ότι αυτός ο παιδικός σταθμός είναι ένα στολίδι, ένα κόσμημα για το δήμο μας και για την Καρβάλη. Εκτιμούμε ότι επειδή θα έχει και βρεφικό και νηπιακό τμήμα, ότι θα εξυπηρετήσει μεγάλο μέρος της σίτισης των βρεφών κι από την Καβάλα, ιδιαίτερα της ανατολικής περιοχής, π.χ. το Περιγιάλι που μπήκε τώρα στο σχέδιο πόλης, μπορεί μέχρι να κατασκευαστεί ο βρεφονηπιακός σταθμός του ΟΑΕΔ, να εξυπηρετείται από τη Νέα Καρβάλη.

Εκτιμώ ότι λίγο πριν το Πάσχα θα μετακομίσει ο βρεφονηπιακός Καρβάλης και να μπορέσει να λειτουργήσει στο νέο οίκημα. Παράλληλα μες στη νέα χρονιά θα παραλάβουμε και θα εγκαινιάσουμε άλλους δύο βρεφονηπιακούς σταθμούς, του Καρνάγιου και της Χωράφας. Έτσι θ΄ αποσυμφορηθεί κι ο βρεφονηπιακός των Σφαγείων και αυτός της Ρούσβελτ. Τρεις ολοκαίνουριοι βρεφονηπιακοί σταθμοί. Απόδειξη ότι και έργο υπάρχει, και επένδυση στην οικογένεια γίνεται».

 

Προηγούμενο άρθρο

Το ΠΑΜΕ ανέργων στον ΟΑΕΔ

Επόμενο άρθρο

3 μήνες ίδια δρομολόγια