Dark Mode Light Mode

Μία μητέρα ψάχνει!

Ένα περίεργο ηλεκτρονικό μήνυμα έλαβε χθες η εφημερίδα μας, το οποίο υπογράφεται από μητέρα παιδιού, το παιδί της οποίας επί σειρά ετών προσέρχονταν στον παιδικό σταθμό των Σφαγείων – άλλωστε η κατοικία της οικογένειας είναι στην ίδια περιοχή – τώρα ειδοποιήθηκε ότι το παιδί της θα προσέρχεται στον παιδικό σταθμό της οδού Τσολάκη. Δηλαδή από την Ανατολική πλευρά της πόλης, στο κέντρο της Καβάλας.
Όπως αναφέρει με μήνυμά της η μητέρας – τα στοιχεία της οποίας είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου – διαμαρτυρήθηκε στη διεύθυνση των παιδικών σταθμών και της απάντησαν ότι δε μπορεί ν΄ αλλάξει τίποτα. Της έδωσαν μόνο μία εκδοχή, να βρει η ίδια μία άλλη μητέρα, που να επιθυμεί το παιδί της αντί να προσέρχεται στον παιδικό σταθμό των Σφαγείων να προσέρχεται στον παιδικό σταθμό της Ρούσβελτ.
Συνεχίζοντας την ιστορία η μητέρα, γράφει χαρακτηριστικά στο μήνυμά της: «Πείτε μου εσείς πώς να βρω αυτή την άλλη μητέρα και το παιδί της; Να βγω στις ειδήσεις; Σκέφτηκα λοιπόν να βάλω αγγελία. Είμαστε για γέλια. Σας παρακαλώ όμως να με βοηθήσετε. Ζητείται μητέρα με νήπιο που να επιθυμεί τη μεταγραφή του από τον παιδικό σταθμό στα Σφαγεία, στον παιδικό σταθμό στη Ρούσβελτ». Ακολουθεί το τηλέφωνο της οικογένειας, το οποίο είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου…

Προηγούμενο άρθρο

Ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει με τη NEL

Επόμενο άρθρο

«Ισχύει το ραντεβού στα χωράφια»