• 6 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

«Μακάρι η κυβέρνηση να κάνει τα μισά απ΄ όσα υποσχέθηκε»

 «Μακάρι η κυβέρνηση να κάνει τα μισά απ΄ όσα υποσχέθηκε»

Από νωρίς σήμερα το πρωί ήταν στην πόλη της Καβάλας ο προεδρεύων της ΑΔΕΔΥ Σταύρος Κουτσουμπέλης. Είχε επαφές κυρίως στο νοσοκομείο. Το πρωί επισκέφθηκε και το δημαρχείο όπου συνάντησε το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου των δημοτικών υπαλλήλων – καινούριο Δ.Σ. – με πρόεδρο καινούριο επίσης, τον Γιάννη Χατζηκωνσταντίνου.

Ο κ. Κουτσουμπέλης επισκέφθηκε επίσης την περιφερειακή ενότητα Καβάλας ενώ πέρασε κι από σχολεία.

Κοντά του ήταν συνεχώς ο πρόεδρος του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Καβάλας, Τάσος Ιωαννίδης.

Στη συνάντησή του με τους δημοτικούς υπαλλήλους ο κ. Κουτσουμπέλης μίλησε για τα συνταξιοδοτικά, τα ασφαλιστικά, όπως επίσης και για την αξιολόγηση που πλέον με τη νέα κυβέρνηση μπαίνει σε νέα βάση. Η νέα κυβέρνηση υποσχέθηκε πολλά στους δημοσίους υπαλλήλους, μακάρι να κάνει έστω τα μισά, είπε προς τους συναδέλφους του δημοτικούς υπαλλήλους ο κ. Κουτσουμπέλης.

Είναι δε προεδρεύων κι όχι πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ επειδή μετά την εκλογική διαδικασία δεν κατάφεραν οι παρατάξεις να συνεννοηθούν μεταξύ τους για τη συγκρότηση νέου διοικητικού συμβουλίου.

Διαβάστε επίσης