Dark Mode Light Mode

Μαραντάς: « Δυσάρεστη μέρα» – Ενωση: Βγαλμένη από την Α1

Ο προπονητής του ΑΟΚ, έκανε δηλώσεις μετά το ματς κόντρα στην Καλαμαριά, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι μία πολύ δυσάρεστη μέρα για μένα και για την ομάδα και δε θυμάμαι στην καριέρα μου να γνώρισα ένα βαρύ σκορ όπως αυτό. Δεν υπήρχε ούτε πρόθυμο μυαλό ούτε σώμα από τους παίκτες μου να ακολουθήσουν την Καλαμαριά και θεωρώ φυσιολογικό το τελικό αποτέλεσμα. Οι παίκτες μου δεν έβγαλαν τον εγωισμό που έπρεπε, στο χέρι τους είναι αν μπορούν να αντιδράσουν και να καταλάβουν σε ποια ομάδα παίζουν».

Χθες το πρωί οι παίκτες του ΑΟΚ, προπονήθηκαν στο «Ανθή Καραγιάννη». Οι παίκτες που έπαιξαν στην Καλαμαριά, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Μαραντάς σύμφωνα με τις δηλώσεις Τσάκα, ετοιμάζει τη λίστα με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν από το ρόστερ.

Ουσιαστικά από σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία για το ματς με τον Αιγινιακό.

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια απογευματινή προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 16.00. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Καβαλιώτης τερματοφύλακας Νάσος Αθανασίου θα αποτελέσει τη πρώτη μεταγραφή του ΑΟΚ. Έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλων Σμύρνης.

Στη χθεσινή πρωινή προπόνηση αντιπροσωπία του ΣΦΑΟΚ, βρέθηκε στο γήπεδο και είχε συνομιλία με τον Βλάση Τσάκα.

 

*Ενωση: Βγαλμένη από την Α1

Μετά το ρεπό της Κυριακής, οι παίκτες της Ενωσης επανήλθαν χθες στις προπονήσεις.

Το κλίμα στην ομάδα, είναι εξαιρετικό μετά και την εκτός έδρας νίκη μέσα στον Αρκαδικό. Ηταν η 5η σερί για το Καβαλιώτικο συγκρότημα, που παραμένει ζωντανό στη διεκδίκηση της ανόδου στην Α1 κατηγορία.

Στα τελευταία παιχνίδια η εικόνα που παρουσιάζει η Ενωση είναι εξαιρετική. Θυμίζει ομάδα βγαλμένη από την Α1. Εκεί όπου ανήκει.

Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία στον Γιάννη Τζήμα, να δουλέψει ακόμη περισσότερο με το σύνολο αν και τώρα που έχει πάρει μπρος η ομάδα, μάλλον ίσως και να μην είναι τόσο ωφέλιμη. Κόβει τη φόρα της Ενωσης.

Η Ενωση θα λάβει μέρος μάλλον σε τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη ενώ μετά τη διακοπή θα φιλοξενήσει στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» την ομάδα των Ικάρων Σερρών.

Ο Καλαμπάκας και ο Καραθανάσης απασχολούν το ιατρικό επιτελείο της Ενωσης ενώ η ομάδα θα δώσει φιλικό παιχνίδι την Τετάρτη με τον Αρη Θεσσαλονίκης.

Τ. Π

 

Προηγούμενο άρθρο

Ο Ντίνος Κλειτσιώτης υποστήριξε: «Δε στερεύει η δεξαμενή των στελεχών της ΝΔ»

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2013