Dark Mode Light Mode

Ματαίωση άφιξης κρουαζιερόπλοιου

Το Σάββατο 17 Αυγούστου στις 12.00 το μεσημέρι επρόκειτο να καταπλεύσει στο λιμάνι της Καβάλας το κρουαζιερόπλοιο «Αστόρια». Το τέταρτο κρουαζιερόπλοιο για το φετινό καλοκαίρι ακύρωσε την άφιξή του καθώς γενικότερα η κρουαζιέρα την οποία επρόκειτο να κάνει ακυρώθηκε λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος.
Η εξέλιξη αυτή δεν δημιουργεί άλλα προβλήματα και δεν επηρεάζει καθόλου τις υπόλοιπες αφίξεις κρουαζιερόπλοιων. Οφείλεται στο ότι η συγκεκριμένη κρουαζιέρα που είχε ανακοινωθεί από το καλοκαίρι του 2012, θα την εκτελούσε εταιρία από τη Ρωσία, η οποία φαίνεται ότι δεν κατάφερε να βρει το κοινό που ενδιαφέρεται, με αποτέλεσμα συνολικά η κρουαζιέρα να ματαιωθεί.
Το κρουαζιερόπλοιο επρόκειτο να καταπλεύσει το Σάββατο το μεσημέρι στην Καβάλα από το λιμάνι της Σεβαστούπολης. Θα είχε επόμενο προορισμό το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Μετά από αυτήν την ακύρωση, όλα τα υπόλοιπα κρουαζιερόπλοια θα έρθουν κανονικά, με πρώτο στη σειρά το κρουαζιερόπλοιο SEA DREAM I , την Τετάρτη 11 Σεπτέμβρη, προερχόμενο από τη Θάσο.
Γενικώς τα κρουαζιερόπλοια το φθινόπωρο θα είναι σαφώς περισσότερα από αυτά που ήρθαν στο λιμάνι της Καβάλας τους τρεις μήνες του καλοκαιριού.

Προηγούμενο άρθρο

Τσεκάρει παίκτες ο Τοπαλίδης στο τριήμερο δοκιμών

Επόμενο άρθρο

22ο Όπεν Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά Καβάλας