Dark Mode Light Mode

Μεγάλη επιτυχία της Συναυλίας Τερζή

Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας η συναυλία του Πασχάλη Τερζή, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο «Α.Καραγιάννη». Υπολογίζεται ότι την παρακολούθησαν περισσότεροι από 7000 άνθρωποι. Τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ. Ο δήμος Καβάλας από αυτή τη συναυλία έβαλε στο ταμείο του 6.000 ευρώ. Ο παραγωγός του γεγονότος ανέλαβε επίσης να πληρώσει τα έξοδα από τη χρήση των φώτων, αλλά και την καθαριότητα που ακολούθησε η οποία ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι. Αφορούσε όχι μόνο τις κερκίδες αλλά και τον αγωνιστικό χώρο, το ταρτάν, στο οποίο υπολογίζεται ότι βρέθηκαν μπροστά ακριβώς από την εξέδρα που ήταν ο τραγουδιστής κι η ορχήστρα, περισσότερα από 1000 άτομα.

Μιλώντας χθες στο ραδιόφωνο της «Πρωϊνής», ο αντιδήμαρχος Χριστόδουλος Μιχαλάκης, υποστήριξε ότι η συναυλία έγινε με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα, στο γήπεδο, στο ταρτάν, στις κερκίδες, ακόμη και στο χόρτο. Όπως είπε η εξέδρα στήθηκε με τέτοιο τρόπο, προκειμένου να μην υπάρξουν ειδικότερα προβλήματα στο πρόσφατο χόρτο, γι΄ αυτό κι όταν και αποφασίζονταν που θα στηθεί η εξέδρα παρών ήταν ο εκπρόσωπος των δημοτικών υπηρεσιών Νίκος Καλφόπουλος.

Ο διοργανωτής της συναυλίας πλήρωσε επίσης και τα μέτρα ασφαλείας σε αυτήν.

Ο Πασχάλης Τερζής διασκέδασε και με το παραπάνω τους θεατές σε ένα πρόγραμμα που πλησίασε τις τρεις ώρες. Όπως μάλιστα λέγεται κάποιοι θεατές κουράστηκαν από τα πολλά τραγούδια, αποχώρησαν πριν ολοκληρωθεί η συναυλία, η οποία πάντως στην μεγάλη πλειοψηφία των θεατών άρεσε και με το παραπάνω.

Σύμφωνα με το Χριστ. Μιχαλάκη, η Καβάλας προβλήθηκε και τουριστικά από αυτό το γεγονός εξ αιτίας του ότι ο ερμηνευτής διάλεξε την πόλη μας μόνο για το μουσικό αυτό γεγονός, σε σχέση με την υπόλοιπη Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Χθες το πρωί είχαν αρχίσει οι εργασίες για την καθαριότητα του γηπέδου. Πέραν των εργασιών που έγιναν από προσωπικό που πληρώθηκε από τον παραγωγό της συναυλίας, για τον καθαρισμό του ταρτάν χρησιμοποιήθηκε ειδικό μηχάνημα.

Πάντως πριν ολοκληρωθεί η καθαριότητα – ακόμη και στο ταρτάν – δοκιμάστηκαν σε διάφορα αγωνίσματα υποψήφιοι για την εισαγωγή τους στις γυμναστικές ακαδημίες.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Ερώτηση βουλευτών ΚΚΕ για το πλοίο «Θεόφιλος»

Επόμενο άρθρο

Διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΕ