Dark Mode Light Mode

Μεγάλος Ορφέας στις Σέρρες και 1-1 με Πανσερραϊκό

Ανταπόκριση: Κώστας Βογιατζίδης

Στάθηκε όρθιος ο Ορφέας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο γήπεδο των Σερρών. Πέρσι με το 2-1 είχε πανηγυρίσει ουσιαστικά την παραμονή του. Φέτος πήρε ένα παλικαρίσιο βαθμό, κοιτάζοντας στα μάτια τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα.

Βρέθηκε πίσω στο σκορ, προς το τέλος του Α` μέρους, αντέδρασε άμεσα στο ξεκίνημα της επανάληψης και μέχρι το 70` ήταν κυρίαρχος του αγώνα.

Στο 82` έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αθανασόπουλου με 2η κίτρινη κάρτα αλλά άντεξε μέχρι το τέλος, όπου αδικαιολόγητα ο Φωτιάς κράτησε περίπου 9 λεπτά καθυστέρηση.

Από τον Ορφέας δεν υπάρχουν παίκτες που να υστέρησαν.

Ο Τσίτσης ήταν μάλλον ο κορυφαίος του γηπέδου. Πολύ καλός ο Γεωργούσης. Ο Τορεζάνι ήταν θετικότατος μέχρι το 60`. Ο Μπάμπης Μουρατίδης έδωσε πνοή με την είσοδο του, στην επανάληψη.

Ροντέο στο τέλος

Επεισόδια εκτυλίχθηκαν στο τέλος του αγώνα όταν άνθρωπος της ασφάλειας του γηπέδου, επιτέθηκε και χτύπησε τον Δημήτρη Μαγκαφίνη, όταν θέλησε να πάρει μέσα στον αγωνιστικό χώρο τον γιό του. Αυτός που προστάτεψε τον προπονητή του Ορφέα ήταν ο αμυντικός Σιάκας.

Επίσης ο Αθανασόπουλος χτυπήθηκε από μπουκάλι την ώρα που πήγαινε στα αποδυτήρια μετά την κόκκινη που δέχθηκε. Έφυγε από το γήπεδο με σουβενίρ, 4 ράμματα. Γενικά υπάρχουν πολλά παράπονα και από παράγοντες του Πανσερραϊκού, εκτός από τον πρόεδρο.

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις Μαγκαφίνη για «κοράκια» στην Καβάλα, που έλεγαν όλη την εβδομάδα ότι ο Ορφέας «χρωστάει» από πέρσι στον Πανσερραϊκό.
ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ

1′ Συρτό σουτ του Κερμενίδη, μπλοκάρει ο Παλιούρας.

21′ Σέντρα του Αθανασόπουλου, δυνατό σουτ του Χιονίδη μέσα από την περιοχή, ψηλά άουτ.

34′ Κάθετη πάσα του Ρούτση στον Γαϊδαρτζή, σουτ στην κίνηση, δεν είναι δυνατό, μπλοκάρει ο Γεωργούσης. Καλή ευκαιρία.

39′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό, ο Τάντιτς βγάζει την σέντρα από τα δεξιά, ο Περπερίδης με κεφαλιά-πάσα βρίσκει τον Γαϊδαρτζή και αυτός πλασάρει πάνω στον Γεωργούση.

41′ ΓΚΟΛ! 1-0! Ο Τάντιτς με το κεφάλι βρίσκει τον Γαϊδαρτζή και ο τελευταίος είναι εύστοχος αυτή την φορά μέσα από την περιοχή και νικά τον Γεωργούση  με πλασέ…Υπάρχει υποψία για οφσάιντ.

48′ ΓΚΟΛ! 1-1! Ο Τριανταφυλλίδης  από τα αριστερά βγάζει την σέντρα, στην μικρή περιοχή ο Αθανασόπουλος είναι με τον Βοσκόπουλο, ο πρώτος προλαβαίνει και τον Παλιούρα και με κεφαλιά ισοφαρίζει. Πρώτα κρύφτηκε η μπάλα από Κερμενίδη, Τορεζάνι, Τσίτση.
60` Ασθενή απόκρουση του Παλιούρα σε σουτ του Κερμενίδη, δεν προλαβαίνει ο Γιαλαμής.

68` Ο Σιάκας προλαβαίνει τελευταία στιγμή τον Κερμενίδη, απομακρύνοντας σε κόρνερ.
76′ Δυνατό συρτό σουτ του Τσιμίκα, μπλοκάρει ο Γιουργούσης.

82` Αστεία δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Φωτιά, στον Αθανασόπουλο που αποβάλλεται από το παιχνίδι.

88′ Ο Βοσκόπουλος, μετά από σέντρα του Μπονέρη, πιάνει την κεφαλιά από κοντινή απόσταση και την στέλνει λίγο πάνω από το δοκάρι του Γεωργούση.

90+7′ Δυνατό σουτ του Τσιμίκα, μπλοκάρει ο Γιουργούσης.

99` Ο Οτέμπερης φεύγει μόνος του αλλά ο διαιτητής θυμάται να σφυρίξει τη λήξη του αγώνα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Κ. Βασιλακάκης): Παλιούρας, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Δ. Τριανταφύλλου, Γαλακτερός (73′ Πλιάγκας), Ρούτσης (68′ Γκόγκας), Τσιμίκας, Κ. Τριανταφύλλου, Περπερίδης, Τάντιτς (60′ Μπονέρης), Γαϊδαρτζής

ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δ. Μαγκαφίνης): Γεωργούσης, Κεχαγιάς, Τριανταφυλλίδης (90+2′ Οτέμπερης), Βραμέντζαλης, Τορεζάνι, Τσίτσης, Χιονίδης (46′ Μουρατίδης), Αϊβάζης, Γιαλαμής (77′ Τζορμπατζής), Κερμενίδης, Αθανασόπουλος

Προηγούμενο άρθρο

*Τα αποτελέσματα στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ

Επόμενο άρθρο

Θύελλα Φιλώτα- ΑΟΚ 0-0: Χωρίς επιθετικές λύσεις, δεν ικανοποίησε - *Βυζάντιο- Καμπανιακός 0-1: Η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα - Αρης Ακροποτάμου- Ηρακλής Αμπελοκήπων 1-1: Δυσκολεύτηκε σε μεγάλο βαθμό