Dark Mode Light Mode
Η αντιπρόεδρος του «Αισώπου» μιλά για το πρόσφατο περιστατικό και για το πάρκο σκύλων
Μεταγραφικά: Α. Παπαδόπουλος- Μπρατσιάνη έρχονται στον ΑΟΚ Λάκης Χατζηαποστολίδης στους 93,7: « Θέλουμε η ομάδα να είναι μια οικογένεια»
Διακοπή Υδροδότησης

Μεταγραφικά: Α. Παπαδόπουλος- Μπρατσιάνη έρχονται στον ΑΟΚ Λάκης Χατζηαποστολίδης στους 93,7: « Θέλουμε η ομάδα να είναι μια οικογένεια»

Ο νέος γενικός αρχηγός του ΑΟΚ, Λάκης Χατζηαποστολίδης, έκανε δηλώσεις στους 93, 7, εκφράζοντας την ικανοποίηση για την ανταπόκριση που υπάρχει μέχρι τώρα, από την προσπάθεια που έχουν ξεκινήσει οι Παλαίμαχοι. Ακόμη αναφέρθηκε σε κάποιους στόχους που θα υπάρχουν για τη νέα ομάδα, που τώρα σχεδιάζεται.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του.
Ερώτηση: Θα έχετε αρμοδιότητες στο αγωνιστικό τμήμα του νέο ΑΟΚ.
Απάντηση: Θα είμαι ένας από τους τρείς συνδετικούς κρίκους μεταξύ του τεχνικού τμήματος και της διοικούσας επιτροπής που έχει οριστεί.
Μετά από συζήτηση και τοποθέτηση των μελών μας, θα είμαι εγώ ο γενικός αρχηγός. Δεν παίζουν όμως ρόλο και τόσο πολύ οι θέσεις, αφού υπάρχει ένας κοινός σκοπός.
Επίσης θα υπάρχουν και οι δυο έφοροι, ο Γιώργος ο Μαλλιαρός και ο Δήμος Γιαννακίδης.
Ερώτηση: Ποια είναι τα συμπεράσματα που έχουν βγει από τις πρώτες επαφές με τους επιχειρηματίες; Είστε ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση;
Απάντηση: Βέβαια είμαστε. Οι συναντήσεις γίνονται και θα συνεχιστούν, ώσπου να τακτοποιηθούμε στο κομμάτι των χορηγιών, για να μπορέσουμε να τρέξουμε τα πράγματα πιο άνετα. Έχουμε μπροστά μας ακόμη, ένα δεκαήμερο επαφών.
Ερώτηση: Αυτή η άνεση αφορά και τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν;
Απάντηση: Αυτό είναι το βασικό.
Ερώτηση: Πως οραματίζεται το νέο ΑΟΚ, ο Λάκης Χατζηαποστολίδης;
Απάντηση: Να πηγαίνουμε στο γήπεδο και να φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά και να χαμογελάμε. Όχι να έχουμε κατεβασμένα κεφάλια και να νιώθουμε ντροπή.
Το κυριότερο να έχουμε κοντά μας τον κόσμο, τον οποίο πικράναμε τα προηγούμενα 3-4 χρόνια. Να πείσουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, γιατί τον χρειαζόμαστε.
Ερώτηση: Είναι ένα κάλεσμα και για τα εισιτήρια διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες μέρες;
Απάντηση: Βεβαίως. Οι τιμές θα είναι προσιτές. Θα ανακοινωθούν στο τέλος της εβδομάδας. Οι τιμές θα είναι πολύ ελκυστικές. Το ζητούμενο είναι να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Δε θέλουμε να τον στεναχωρήσουμε ακόμη περισσότερο.
Ερώτηση: Δεν πρέπει να έρθουν στην ομάδα ποιοτικοί παίκτες;
Απάντηση: Δουλεύουμε στο να χτίσουμε μια ομάδα που θα είναι πολύ ανταγωνιστική. Να έρχεται ο κόσμος και να βλέπει τον ΑΟΚ, έτσι όπως θα τον ήθελε.
Δεν είναι εύκολο, θέλει υπομονή. Θα προσπαθήσουμε όμως σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Ερώτηση: Πόσο ρόλο παίζει που ασχολούνται με το νέο ΑΟΚ, άτομα που στο παρελθόν, τίμησαν με το παραπάνω, τη φανέλα με το καραβάκι στο στήθος;
Απάντηση: Υπάρχουν πολύ θετικά συμπεράσματα από την ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας. Αυτό μας δίνει, δύναμη. Εμείς λέμε στον κόσμο ότι θα προσπαθήσουμε να τρέξουμε την ομάδα, να την τακτοποιήσουμε. Προέχει να προχωρήσει η ομάδα στη διαδικασία της εκκαθάρισης.
Είναι πολύ βασικό, αφού η ομάδα πρέπει να απεγκλωβιστεί από υποχρεώσεις. Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι στον κόσμο και στα παιδιά της ομάδας.
Ερώτηση: Το πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής, θα έχει πολλές δυσκολίες.
Απάντηση: Εμείς θα κοιτάξουμε τον ΑΟΚ, κανέναν άλλο. Να οπλιστεί καλά με έμψυχο υλικό. Να κοιτάξουμε να έχουν τα παιδιά ένα πολύ καλό περιβάλλον, όσον αφορά τα αποδυτήρια και όλες τις απαραίτητες συνθήκες. Να είναι μια οικογένεια η ομάδα.
Αυτο θα κοιτάξουμε για να πορευτούμε στο πρωτάθλημα.

Αύριο η συνέντευξη τύπου
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα η συνέντευξη τύπου, στις 18. 30 στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας».
Το πιθανότερο είναι να ανακοινωθεί ο νέος προπονητής, ενώ αναμένεται ενημέρωση πάνω στα οργανωτικά θέματα. Ισως και στα μεταγραφικά.

Οριστικοποιήθηκε η παραμονή του Γκαρακλίδη- Τέλος του μήνα κρίνεται του Κηπουρού
Τα μεταγραφικά του ΑΟΚ βρίσκονται σε εξέλιξη.
Χθες υπήρχαν αλλεπάλληλα ραντεβού του Στέλιου Κατρακυλάκη με παίκτες που βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα. Ο Φώτης Κηπουρός θα απαντήσει στην πρόταση του ΑΟΚ, στο τέλος του μήνα.
Οι δυο πλευρές συναντήθηκαν χθες αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας ζήτησε προθεσμία, αφού εξετάζει η περιμένει και άλλες προτάσεις.
Ο ΑΟΚ που μάλλον έχει κλείσει τον Αθανασίου για τις θέσεις των τερματοφυλάκων, θα βρίσκεται σε αναμονή της απάντησης, παράλληλα όμως θα βλέπει και άλλες περιπτώσεις.
Οριστικοποιήθηκε η παραμονή του Θωμά Γκαρακλίδη αφού ο Πανσερραϊκός μπήκε σφήνα και ήθελε να εντάξει τον παίκτη στο δικό του ρόστερ. Σε καθημερινή βάση ακούγονται και άλλα ονόματα.
Ο ΑΟΚ δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αμβρόσιου Παπαδόπουλου, που πέρσι ήταν στο έμψυχο δυναμικό του Εθνικού Γαζώρου. Είχε 11 συμμετοχές. Ο Καβαλιώτης μέσος είναι 25 χρονών και είχε ξεκινήσει ως μεγάλο ταλέντο στην Ακαδημία Ελπίδες. Έκανε το άλμα για την Ξάνθη, το 2007-2008. Από την Ξάνθη μετακόμισε στη Φυλή για λογαριασμό του Θρασύβουλου. Τη σεζόν 2010-2011 αγωνίστηκε στον Μακεδονικό. Μεταγράφηκε στον Ορφέα Ελ το καλοκαίρι του 2011 και το Γενάρη του 2012 πήγε στη Δόξα Δράμας(12 συμμετοχές στη Σουπερ Λιγκ). Στη Δράμα έμεινε και τη σεζόν 2012-2013. Αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου. Όλα δείχνουν ότι θα φορέσει τη φανέλα του ΑΟΚ.
Ακόμη υποψήφιος είναι και ο Αλέξανδρος Μπρατσιάνη που έμεινε ελεύθερος από την Επισκοπή. Πέρσι είχε συνεργαστεί με τον Κατρακυλάκη στο Βυζάντιο Κοκκινόχωματος, όπου σε 6 μήνες είχε 11 συμμετοχές χωρίς να σκοράρει. Στον ΑΟΚ αγωνίστηκε τη σεζόν 2012-2013, όπου είχε 14 συμμετοχές στη Β` Εθνική.
Από την περσινή Κ-20 του ΑΟΚ, το πιθανότερο είναι να μείνουν δυο ποδοσφαιριστές.
Ο Άγγελος Κυγάης που αγωνίζεται πλάγια στην επίθεση και ο Παύλος Δεληγιάννης που παίζει στόπερ και αμυντικό χαφ.

 

Προηγούμενο άρθρο

Η αντιπρόεδρος του «Αισώπου» μιλά για το πρόσφατο περιστατικό και για το πάρκο σκύλων

Επόμενο άρθρο

Διακοπή Υδροδότησης