Dark Mode Light Mode

Με ήττα (80-82) αποχαιρέτησε η Ένωση την Α1

Το πάλεψε η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στο κλειστό της Καλαμίτσας το Σάββατο το απόγευμα, έστω και με τους παίκτες που της απέμειναν, αλλά δεν τα κατάφερε τελικά να κερδίσει το Ρέθυμνο που στάθηκε τυχερό και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με σκορ 80-82.

Απαλλαγμένη από το άγχος και με παίκτες που έπαιζαν πρώτη φορά για τόσο μεγάλο διάστημα σε έναν αγώνα, η ομάδα της Καβάλας ξεκίνησε καλά και κυριάρχησε στα πρώτα δύο δεκάλεπτα ενώ κατάφερε να διατηρήσει την πρωτοπορία στο σκορ ακόμη και στο τρίτο δεκάλεπτο.

Στην τελευταία όμως περίοδο, λίγο η αστοχία, λίγο τα λάθη και κυρίως η κούραση έδωσαν το δικαίωμα στο Ρέθυμνο να γευθεί τη χαρά της νίκης με τελικό σκορ 82-80.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Δεμερτζής που είχε μέχρι τώρα ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια της Ένωσης, αγωνίσθηκε σ’ αυτό τον αγώνα για 37’:38’’

Η ομάδα αποχαιρετά την κατηγορία με ψηλά το κεφάλι και οι λίγοι φίλαθλοι που βρέθηκαν στην Καλαμίτσα αναγνώρισαν την προσπάθεια παικτών και διοίκησης με ένα θερμό χειροκρότημα στο τέλος του αγώνα και με την ιαχή Ε-Ε Ένωση.

Η Α2 είναι επίσης πρωτόγνωρη κατηγορία για την ομάδα της Καβάλας και με μια σωστή διοικητική και αγωνιστική διαχείριση μπορεί να επιστρέψει σύντομα στην Α1.

Για την ιστορία τους πόντους της Ένωσης πέτυχαν οι: Άρμπετ 16, Καλαμπάκας 8, Μανωλόπουλος 4, Στυλιανού 13, Δεμερτζής 9, Μίτροβιτς 3, Κρστέβσκι 15 και Κόλεμαν 12.

Τα δεκάλεπτα: 19-22, 48-42, 65-60, 80-82

Προηγούμενο άρθρο

Την Τρίτη η συνέλευση της ΕΛΜΕ Καβάλας

Επόμενο άρθρο

Βούλγαροι ψήφισαν στην Καβάλα