• 6 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Με βροχή οι εκδηλώσεις στον ΦΟΚ

 Με βροχή οι εκδηλώσεις στον ΦΟΚ

Ολοκληρώθηκαν χθες το μεσημέρι οι διήμερες εκδηλώσεις του Φυσιολατρικού Ομίλου Καβάλας λόγω και της γιορτής Σοφίας Πίστεως Αγάπης και Ελπίδος. Είναι γνωστό ότι εδώ και 10 χρόνια κοντά στο Εντευκτήριο του ΦΟΚ υπάρχει το παρεκκλήσι αφιερωμένο στην γιορτή αυτή και το διήμερο παραμονή και ανήμερα της γιορτής, πραγματοποιούνται εκδηλώσεις.

Χθες το πρωί λόγω της βροχής η προσέλευση του κόσμου ήταν περιορισμένη. Παρ΄ όλα αυτά από την προηγούμενη ημέρα το εντευκτήριο του ΦΟΚ είχε φορέσει τα γιορτινά του.

Χθες παρουσιάστηκε το νέο τεύχος του συλλόγου, «Φυσιολάτρης», από τις σελίδες του οποίου μαθαίνει κανείς το πρόγραμμα εξαμήνου, των εκδηλώσεων του ομίλου. Οκτώβριος 2012 – Απρίλιος 2013.

Ο νέος πρόεδρος του φυσιολατρικού Μπάμπης Χαϊνάς είπε στην εφημερίδα μας τα εξής:

«Να έχουμε τη θεία χάρη της Αγίας Σοφίας και των θυγατέρων αυτής. Γιορτάζουμε και φέτος όπως κάθε χρονιά και παράλληλα μαζί με τη γιορτή έχουμε κι αρχή της φυσιολατρικής χρονιάς. Χθες κάναμε κι αγιασμό. Ήταν περισσότερος ο κόσμος. Σήμερα λόγω της βροχής ο κόσμος δε μπόρεσε να ρθεί. Παρόλα αυτά εδώ είμαστε, συνεχίζουμε. Ο Φυσιολατρικός Όμιλος Καβάλας αύριο θα κυκλοφορήσει το καινούριο τεύχος του περιοδικού του, με το καινούριο πρόγραμμα».

ΕΡ: Πως θα περιγράφατε σε γενικές γραμμές το πρόγραμμα των εκδηλώσεων;

ΑΠ: «Υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις. Όπως πάντα ο φυσιολατρικός κάνει πορείες κοντινές, εδώ στα γύρω δάση και βουνά. Κάνει μακρινές εκδρομές, λίγο παραπέρα και κάνει και πολύ μεγάλες, μέχρι το εξωτερικό.

Φέτος, τώρα στα τέλη Σεπτεμβρίου έχουμε μια εκδρομή Καλαρύτες και Σύρρακο, τριήμερη. Ήδη η συμμετοχή είναι μεγάλη. Θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή και από κει μετά έχουμε κι εδώ στο εντευκτήριο μας, που είναι πολύ όμορφο, έχουμε ομιλίες, διαλέξεις, έχουμε μέρες με τραχανά και εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο. Είναι δυνατός ο φυσιολατρικός. Συνεχίζει την πορεία του. Περιμένουμε και νέο κόσμο. Παρακαλούμε να ρθείτε να συμμετάσχετε σε όλες τις εκδηλώσεις».

 

Ανάμεσα στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν τους επόμενους μήνες ξεχωρίζουμε:

-Τη συμμετοχή του Φυσιολατρικού Ομίλου Καβάλας στην εβδομάδα Αρχιτεκτονικής.

-Στην ποδηλατοδρομία που γίνεται στις 7 Οκτωβρίου.

-Την εκδρομή στη Θάσο, (14 Οκτωβρίου).

-Στο Παγγαίο (21 Οκτωβρίου).

-Ραψάνη, Αγιόκαμπο, Παλιό Παντελεήμονα (27 και 28 Οκτωβρίου).

-Το Νοέμβριο υπάρχουν εκδρομές στην περιοχή της Δράμας, στην Παλιά Καβάλα, αλλά κι εκδηλώσεις που θα γίνουν στο εντευκτήριο του ομίλου.

-Το Δεκέμβριο το πρόγραμμα ξεκινάει με εκδρομή στην περιοχή Γαλάτιστα, Βασιλικά, Σουρωτή, Θεσσαλονίκη. Συνεχίζεται με εκδρομή στη Νικήσιανη. Ενώ για το τριήμερο των Θεοφανείων 4 – 5 και 6 Ιανουαρίου 2013, οργανώνεται τριήμερη εκδρομή στην Αδριανούπολη και την Κωνσταντινούπολη.

Η πίτα του ΦΟΚ θα κοπεί στις 13 Ιανουαρίου, ημέρα Κυριακή στο εντευκτήριο. Πέμπτη και Παρασκευή 17 και 18 Ιανουαρίου προγραμματίζεται εκδρομή στη Θάσο. Αργότερα τον Ιανουάριο στη Γούμενισα και στο όρος Πάικο. Ενώ το πρόγραμμα του Ιανουαρίου λήγει με περιήγηση στο εθνικό πάρκο Κορώνειας, Βόλβης, Μακεδονικών Τεμπών κ.λ.π.

Οι εκδρομές συνεχίζονται και το μήνα Φεβρουάριο, όπως επίσης και το Μάρτιο.

 

 

Διαβάστε επίσης