Dark Mode Light Mode

Με κορυφαίο τον Κόλεμαν η Ενωση 62-57 τον ΠΑΟΚ – Κύπελο ΕΠΣΚ

Η Ενωση πήρε μπρος στο β` μέρος και πήρε τη νίκη με 62-57 επί του ΠΑΟΚ, στο τελευταίο φιλικό πριν τα επίσημα παιχνίδια.

Ο Αμερικανός Ουίλιαμ Κόλεμαν έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Το Καβαλιώτικο συγκρότημα έκανε μουδιασμένο ξεκίνημα αλλά στην επανάληψη ανέβασαν την απόδοση τους Νάναλι(κυρίως) και Φίαρς, οπότε υπήρχαν περισσότεροι συμπαραστάτες δίπλα στον Κόλεμαν. Αν βάλουμε και τον Κριστέφσκι που πέτυχε 4 καθοριστικούς πόντους προς το τέλος.

Γενικά η Ενωση στο β` μέρος, πραγματοποίησε ικανοποιητική εμφάνιση με πολύ καλή άμυνα. Δέχτηκε μόλις 27 πόντους στην επανάληψη.

Τα δεκάλεπτα: 10-20, 25-30, 48-39, 62-57.

Η σύνθεση της Ενωσης: Στεφανίδης 6, Μίτροβιτς 3(1), Μανωλόπουλος 5(1), Φίαρς 6(1), Νάναλι 8, Κόλεμαν 12, Πάνος 2, Κριστέφσκι 8, Πιεβάλιτσα, Στυλιανού 2, Καλαμπάκας, Βελισσαρίου 2.

*Κύπελλο ΕΠΣΚ: Στα πέναλτι πέρασε ο Ορφέας από το Θεολόγο

Τα χρειάστηκε ο περσινός κυπελλούχος Ορφέας Ελευθερούπολης που τελικά πέρασε στα πέναλτι μέσα στην έδρα της Δόξας Θεολόγου.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια άνετη νίκη- πρόκριση για τον Ακροπόταμο, ο Κεραυνός Πέρνης πήρε μια άτυπη ρεβάνς από την ΑΕΚ, που πέρσι είχε κερδίσει στο μπαράζ ανόδου στη Σουπερ Λιγκ. Στο ντέρμπι του Δήμου Παγγαίου χαμογέλασε η ομάδα του Μ. Α Αντιφιλίππων.

Τα αποτελέσματα.

Δόξα Θεολόγου- Ορφέας 1-1 κανονική διάρκεια και παράταση. 2-4 στα πέναλτι.

Κεραυνός Πέρνης- ΑΕΚ 3-1

Αρης Ακροποτάμου- Κεραμωτή 7-1

Κεραυνός Ελευθερών- Μ. Α Αντιφιλίππων 1-2.

 

Προηγούμενο άρθρο

Κυριακή 16. 45 με Βόλο και Τετάρτη την ίδια ώρα με Παναιτωλικό

Επόμενο άρθρο

Πίεση γονέων για τα εισιτήρια των μαθητών