Dark Mode Light Mode
«Αδιέξοδο με τον ΤΑΡ»
Με νέο πρόσωπο ο Ορφέας Ελευθερούπολης – Μαγκαφίνης: « Η ομάδα θα παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό»
Αύριο ξεκινάει ο νέος ΑΟΚ - Το ραντεβού στις 18.00 στο «Ανθή Καραγιάννη»

Με νέο πρόσωπο ο Ορφέας Ελευθερούπολης – Μαγκαφίνης: « Η ομάδα θα παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Το απόγευμα της Παρασκευής ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Ορφέας εν όψει της νέας περιόδου.
Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης παραμένει στη θέση του προπονητή. Συνεργάτες του θα είναι ο Ανδρέας Βασιλόπουλος στη θέση του γυμναστή και ο Γιάννης Γεωργιάδης στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.
Από εκεί και πέρα τα νέα πρόσωπα μέχρι τώρα είναι ο Αθανασόπουλος από την Καλαμάτα, ο Κερμενίδης από την Κόρινθο, ο Χιονίδης από την Άρη Αβάτου, ο Γεωργούσης από τον Πανναξιακό, ο Τσάκωνας από το Νέστο Χρυσούπολης, ο Βραμέντζαλης από τη Δόξα Πετρούσας και ο Βαλαβανόπουλος από την Κ-20 της Ξάνθης. Επέστρεψε από τον Μακεδονικό Αμισιανών ο Παπουτσής ενώ ανέβηκε από τον Φρίξο ο Βακιρτζής.
Ο Τσορμπατζής που αποκτήθηκε από το Βυζάντιο, θα ενσωματωθεί στη 1 Αυγούστου.
Σήμερα ο Ορφέας θα ανακοινώσει μια ακόμη μεταγραφή. Πρόκειται για αμυντικό μέσο. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον Γιώργο Τσίτση, που πέρσι αγωνιζόταν στην Κόρινθο. Ξεκίνησε από τον Παναθηναϊκό και έπαιξε ακόμη σε Κορωπί, Καλλιθέα, Αίας Σαλαμίνας, Διαγόρα Ρόδου και Ζάκυνθο. Είναι 24 χρονών.

Παρελθόν αποτελούν οι: Γαβριηλίδης, Παπαδάτος, Καραβελίδης, Φιλιππίδης, Δουμάνης, Ευθυμιάδης, Σταματόπουλος Π, Τζήμας, Μαυρομάτης, Εμινίδης, Χαραλαμπίδης, Σαββατιανός, Σάσσος, Ζεϊτίδης, Αϊβάζης, Βαρδαβούλιας, Αγαθόπουλος.
*Δηλώσεις από Μαγκαφίνη, Χωλίδη και παίκτες

*Δημήτρης Μαγκαφίνης( Προπονητής Ορφέα): « Να αποφύγουμε το άγχος του υποβιβασμού»

Εύχομαι καλή αρχή. Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα. Το τελευταίο δίμηνο πέρσι ήταν με μεγάλες εντάσεις, αυτό μου έκανε να δώσω προτεραιότητα στην ομάδα του Ορφέα. Συνεχίζουμε.
Ουσιαστικά είμαστε μια καινούρια ομάδα. Έχουν φύγει πολλοί ποδοσφαιριστές.
Οι επιλογές είναι προσεκτικές, με γνώμονα πάντοτε το καλό της ομάδας και στα οικονομικά δεδομένα.
Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που οι εισηγήσεις μου, μέχρι τώρα, εισακούστηκαν.
Φέραμε κάποια παιδιά, τα οποία θα βοηθήσουν έμπρακτα στη ομάδα, που θέλουμε να χτίσουμε και που να είναι ανταγωνιστική. Να μπορέσει να κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Τέτοιο που να μην έχουμε το άγχος του υποβιβασμού. Να μπορούμε να κοιτάμε πιο ψηλά από πέρσι. Στο ρόστερ θα έχουμε 3-4 ακόμη προσθήκες. Θα δοκιμάσουμε κάποια παιδιά. Πιστεύω ότι θα πάμε στους 24 με 25 ποδοσφαιριστές. Δεν θα είναι πολύ μεγάλο ρόστερ. Θα είναι τέτοιο, όπου θα υπάρχει υγιείς ανταγωνισμός και να μην μένουν πολλοί παίκτες εκτός προπόνησης και εκτός αποστολής. Θέλω λιγότερους παίκτες με μεγαλύτερη ποιότητα. Αυτός είναι ο στόχος μου.
Επιλέξαμε νέους παίκτες σε ηλικία, μόνο ο Χριστοδουλίδης είναι μεγάλος αλλά και αυτός μπορεί να ανταπεξέλθει στο ρυθμό, Αντέχουν τα κότσια του.Η ομάδα θα έχει επιθετική φιλοσοφία. Θέλω να έχουμε ένα ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Μια ομάδα που να πρεσάρει, που να έχει συνοχή και ομαδικό πνεύμα. Το κυριότερο να έχει καλά αποδυτήρια. Θα παλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δουλειά, δουλειά, δουλειά. Αυτό είναι το σύνθημα, που θέλω να περάσω στους παίκτες μου»
*Νίκος Χωλίδης(Πρόεδρος του Ορφέα): « Να τελειώνουμε νωρίς την παραμονή»
Το υλικό είναι πιο επιλεγμένο από πέρσι. Βέβαια αυτό θα φανεί στη διαδρομή.
Σίγουρα δε θέλουμε την περσινή περιπέτεια. Τώρα θέλουμε να έχουμε ένα καλό ξεκίνημα. Με την έλευση του Δημήτρη Μαγκαφίνη, η ομάδα βρήκε το δρόμο της. Αξιοποιήθηκε το υλικό και έφτασε πανάξια στην παραμονή της.
Ο κόσμος της Ελευθερούπολης πρέπει να είναι κοντά. Τον θέλουμε δίπλα μας. Δεν είναι το θέμα άνοδος στα πλάνα μας. Εμείς θέλουμε να έχουμε μια καλή ανταγωνιστική ομάδα. Να κάνει μια καλή πορεία, που θα τελειώσει νωρίς το θέμα της παραμονής.
Το παιχνίδι της ανόδου θα παιχθεί ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και ΑΟΚ. Εύχομαι να τα καταφέρει η Καβάλα»

Προηγούμενο άρθρο

«Αδιέξοδο με τον ΤΑΡ»

Επόμενο άρθρο

Αύριο ξεκινάει ο νέος ΑΟΚ - Το ραντεβού στις 18.00 στο «Ανθή Καραγιάννη»