Dark Mode Light Mode

Με περίπατο η Ένωση 91-59 τον Ερμή Λαγκαδά

Εύκολο απόγευμα για την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας που διέλυσε τον Ερμή Λαγκαδά με το εμφατικό 91-59 χωρίς να συναντήσει καμιά απολύτως αντίσταση από την φιλοξενούμενη ομάδα

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Γιάννης Τζήμας έδωσε χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά της ομάδας του (Βελισσαρίου, Παπαρέγκα και Γκέλιο), ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, τα οποία μάλιστα άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις με την απόδοσή τους και ενθουσίασαν το κοινό που βρέθηκε στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Ο Καραποστόλου αν και αγωνίσθηκε μόνον για 22 λεπτά πέτυχε ωστόσο 25 πόντους ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι όλοι οι παίκτες πήραν χρόνο συμμετοχής και κατάφεραν όλοι να σκοράρουν.

Ο Γιάννης Τζήμας απέσυρε προληπτικά τον Κώστα Τότσιο που φάνηκε από νωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα με τον προσαγωγό του αλλά σύμφωνα με πληροφορίες από την ομάδα, δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας για τον καλαθοσφαιριστή της Ένωσης.

Ο Ερμής Λαγκαδά φάνηκε ότι βρίσκεται μάλλον δίκαια στην τελευταία θέση της βαθμολογίας αφού έχει φανερές αδυναμίες.

Τα δεκάλεπτα: 20-11, 48-29, 68-39, 91-59

Τους πόντους για την Ένωση πέτυχαν: Κρστέφσκι 9, Μαρμαρινός 6, Τότσιος 4, Καλαμπάκας 2, Κατσαρές 8, Καραποστόλου 25,  Αγγελακόπουλος 9, Παπαρέγκας 10, Γκέλιος 4, Καραθανάσης 5, Βελισσαρίου 6, Καλαϊτζίδης 3.

Για τον Ερμή Λαγκαδά σκόραραν:Καϊκλής4,  Ιωακειμίδης 8, Τσιόγκας 3, Καμαριώτης 4, Καλογιαννίδης 8, Ηλιάδης 7, Τρτιτς 9, Σικαλίδης 4, Παρίσης1, Παπαιωακείμ 11.

Μέτρια η διαιτησία των Δεσλή (Μαγνησίας), Παγώνη και Πιτσίλκα (Θεσσαλίας) σ’ ένα εύκολο γενικά παιχνίδι.

Προηγούμενο άρθρο

ΑΟΚ: Τώρα λένε ότι μένουν

Επόμενο άρθρο

ΑΟΚ- Κέρκυρα 0-1: Αυτή τη φορά άξιζε κάτι παραπάνω