Dark Mode Light Mode

Με το proininews.gr στα γήπεδα – Πρωταθλήματα ΕΠΣΚ – Περιφερειακό Πρωτάθλημα

Περιφερειακό Πρωτάθλημα

Το Βυζάντιο που έχει μέχρι τώρα το απόλυτο, ταξιδεύει στο νομό Σερρών για να παίξει με τον Οδυσσέα Αναγέννησης που αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα. Ορίστηκαν διαιτητές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ ο Οδυσσέας δεν έπαιξε στο προηγούμενο ματς μέσα στο Σουφλί. Ο Γιώργος Στρατηλάτης δε θα έχει στη διάθεση του, τους στρατευμένους Φωτόπουλο, Μιχαηλίδη και τον τιμωρημένο Σπυρίδη. Η ενδεκάδα μάλλον θα είναι η ίδια που κέρδισε τον Ολυμπιακό Ροδόπολης: Βανδουλάκης, Χαραλαμπίδης, Κανέλας, Σιδηρόπουλος, Μαυρομάτης, Αϊβάζης, Περίσνακα, Φωτόπουλος, Λόλης, Σαουλίδης, Προβατίδης.

Ο Ορφέας υποδέχεται τον Έβρο Σουφλίου στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής.

Ο Στέλιος Κατρακυλάκης δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Βελετάνη ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του επιθετικού Καραπατσιά. Επιστρέφει ο Βερβερίδης που αποθεραπεύτηκε. Η ομάδα της Ελευθερούπολης μετά από δυο συνεχόμενες ισοπαλίες εκτός έδρας, θέλει να επανέλθει στις νίκες. Πιθανή ενδεκάδα: Καραβελίδης, Κεχαγιάς, Νάκου, Π. Σταματόπουλος, Κ. Ελευθεριάδης, Χριστοδουλίδης, Μπαμπατζάνης, Βλάχος, Βερβερίδης( Σαββατιανός), Σεμερτζίδης(Καραπατσιάς), Παπαδάτος.

Ο Αρης Ακροποτάμου χωρίς απουσίες θέλει να φτάσει στη δεύτερη νίκη του, με αντίπαλο τον υπολογίσιμο ΠΑΟ Κοσμίου. Ο Νίκος Καραμπετάκης θα ξεκινήσει με τους: Χατζηνικολή, Μεμούρη( Μαρούδα), Καμπερίδη, Τσέπα, Σεφερίδη, Τσορμπατζή, Μαλακογιάννη, Παπαζούδη, Παπαδόπουλο Β, Μπαρμπαγιάννη, Σάσσο( Μανάφη).

Δεν αποκλείουμε να ξεκινήσει ο Σολακίδης.

Ολοι του 1ου ομίλου, την Κυριακή στις 15.00. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής.

Ολυμπιακός Ροδόπολης- Δόξα Πετρούσας

Προσοτσάνη- Μ. Α Νέας Ζίχνης

Οδυσσέας Αναγέννησης- Βυζάντιο Κοκκινόχωματος

Αρης Ακροποτάμου- ΠΑΟ Κοσμίου

Ορφέας Ελευθερούπολης- Έβρος Σουφλίου

Βαθμολογία: Βυζάντιο 12, ΠΑΟ Κοσμίου 7, Εβρος Σουφλίου 6, Ορφέας Ελ 6, Δόξα Πετρούσας 6, Ακροπόταμος 5, Προσοτσάνη 4, Ροδόπολη 3, Ζίχνη 2, Οδυσσέας Αν 1. Δεν υπολογίζουμε το παιχνίδι του Έβρου Σουφλίου με τον Οδυσσέα Αν.

*Σουπερ Λιγκ ΕΠΣΚ

Η πρωτοπόρος ΑΕΚ θα παίξει μετά από δυο συνεχόμενες ισοπαλίες μέσα στην έδρα του πάντοτε υπολογίσιμου Κεραυνού Κρηνίδων. Ο Νέστος υποδέχεται τον Μ. Α Αντιφιλίππων. Ο νυν προπονητής των φιλοξενουμένων Παντελής Στυλιανού, αγωνίστηκε τη δεκαετία του `90 για ένα χρόνο με τη φανέλα του Νέστου. Ο Βύρων θα υποδεχτεί στο Βερούλειο την φορμαρισμένη Κεραμωτή που προέρχεται από δυο νίκες με Νέστο και Δόξα Θεολόγου. Η Δόξα Θεολόγου θέλει να επανέλθει στις νίκες και το παιχνίδι με τον Βρασίδα έχει το χαρακτήρα του ντέρμπι. Οι δυο προπονητές των ομάδων Τάσος Τσαπανίδης και Κώστας Βακιρτζής συμπαίκτες στον ΑΟΚ αλλά και συνεργάτες στον πάγκο του Ορφέα πριν κάποια χρόνια. Καθοριστικό παιχνίδια για την παραμονή ανάμεσα σε ΑΕ Πιερέων και Θράκη Γραβούνας. Οι γηπεδούχοι τελευταία δείχνουν καλό πρόσωπο με τον Νίκο Καραμπιμπέρη στον πάγκο τους. Η Γραβούνα στα 2 τελευταία ματς έχει 4 βαθμούς, χωρίς να χάσει από την ΑΕΚ. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής.

Σάββατο 15. 15

Βερούλειο: Βύρων Καβάλας- ΠΟ Κεραμωτής

Χρυσούπολη: Νέστος Χρυσούπολης- Μ. Α Αντιφιλίππων

Μελισσοκομείο: ΑΕ Πιερέων- Θράκη Γραβούνας

Κυριακή 15. 15

Ποτός: Δόξα Θεολόγος- Βρασίδας Νέας Περάμου

Κρηνίδες: Κεραυνός Κρηνίδων- ΑΕΚ

Βαθμολογία: ΑΕΚ 18, Νέστος 17, Βύρων 15, Βρασίδας 14, Κεραμωτή 14, Δόξα Θεολόγου 14, Κρηνίδες 11, ΑΕ Πιερέων 8, Μ. Α Αντιφιλίππων 6, Γραβούνα 4.

*Α` κατηγορία- 1ος όμιλος

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Κεραυνό Πέρνης και Θεαγένη, είναι το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής. Η Πέρνη πάντως έχει προβάδισμα στα προγνωστικά, με το απόλυτο των βαθμών έως τώρα.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής και η βαθμολογία μετά από 8 αγώνες.

Σάββατο 15.15

Πρίνος: Αρης Πρίνου- Αναγέννηση Λιμεναρίων

Χρυσοχώρι: Απόλλων Χρυσοχωρίου- Μυρμιδόνες Καβάλας

Χαλκερό: Ατρόμητος Χαλκερού- Ναζιανζός Νέας Καρβάλης

Κυριακή 11.00

Παναγία: Αίας Παναγίας- Χελιδόνια

Κυριακή 15.00

Πέρνη: Κεραυνός Πέρνης- Θεαγένης

Βαθμολογία: Πέρνη 24, Θεαγένης 18, Χρυσοχώρι 16, Χελιδόνια 12, Λιμενάρια 11, Καρβάλη 10, Παναγία 7, Χαλκερό 6, Πρίνος 4, Μυρμιδόνες 4.

*Α` κατηγορία- 2ος όμιλος

 

Ο Ηρακλής Καβάλας που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχει δύσκολη αποστολή στο Μυρτόφυτο με αντίπαλο έναν άλλο Ηρακλή. Ο Αετός παίζει εκτός με τη Δόξα Λυδίας. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής.

Σάββατο 15.15

Ζυγός: Αρης Ζυγού- Κεραυνός Ελευθερών

Νικήσιανη: Παγγαίο- Ατρόμητος Ακροβουνίου

Κυριακή 11.00

Μυρτόφυτο: Ηρακλής Μυρτοφύτου- Ηρακλής Καβάλας

Κυριακή 15. 15

Κωτσάλου: Ολυμπιακός Καβάλας- Ασπίδα Πολυστύλου

Λυδία: Δόξα Λυδίας- Αετός Ορφανού

Βαθμολογία: Ηρακλής Καβάλας 21, Αετός Ορφανού 19, Κεραυνός Ελευθερών 15, Ηρακλής Μυρτοφύτου 15, Λυδία 10, Παγγαίο 10, Ζυγός 9, Πολύστυλο 6, Ολυμπιακός Καβάλας 6, Ακροβούνι 4.

*Β` κατηγορία- 1ος όμιλος

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Εθνικό Νέας Καρυάς και τον Μαίανδρο Γέροντα, επικεντρώνει το ενδιαφέρον της αγωνιστικής. Ο Κεχρόκαμπος που ακολουθεί στην 3η θέση, θα φιλοξενήσει την ομάδα του Ποντιακού Ποντολιβάδου. Γηπεδούχος ο ΠΑΟΚ ενώ στη Θάσο Φίλιπποι Παληού και Ποσειδώνας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής.

Σάββατο 15. 15

Κεχρόκαμπος: Αρης Κεχροκάμπου- Ποντιακός Ποντολιβάδου

Κωτσάλου: ΠΑΟΚ- Κεραυνός Καλλιράχης

Κυριακή 11.00

Νέα Καρυά: Εθνικός Νέας Καρυάς- Μαίανδρος Γέροντα

Ποταμιά: ΑΟ Ποταμιάς- Ποσειδώνας Καβάλας

Κυριακή 15. 15

Μαριές: Φάρος Μαριών- ΑΟ Φίλιπποι Παληού

Βαθμολογία: Εθνικός Νέας Καρυάς 19, Γέροντας 18, Κεχρόκαμπος 16, ΠΑΟΚ 12, Ποσειδώνας 12, Φίλιπποι Παληού 11, Ποταμιά 10, Μαριές 5, Καλλιράχη 4, Ποντιακός Ποντολιβάδου 4.

Από ένα παιχνίδι λιγότερο ο Ποσειδώνας και ο Εθνικός Νέας Καρυάς.

*Β` κατηγορία- 2ος όμιλος

Το ντέρμπι στο γήπεδο του Ορφανίου, όπου ο τοπικός Μέγας θα φιλοξενήσει τον Μακεδονικό Αμισιανών. Ο Παγγαιϊκός που είναι στην 3η θέση θα παίξει μέσα στην έδρα της Μεσορόπης που τελευταία δείχνει σημεία ανάκαμψης. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής.

Σάββατο 15. 15

Αμυγδαλεώνας: Δόξα Αμυγδαλεώνα- Φίλιππος Χρυσοκάστρου

Ορφάνι: Μ.Α Ορφανίου- Μακεδονικός Αμισιανών

Κυριακή 11.00

Μεσορόπη: Μ.Α Μεσορόπης- Παγγαιϊκός Παλαιοχωρίου

Άγιος Ανδρέας: ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα- Καβάλα 2004

Κυριακή 15. 15

Φίλιπποι: Μ.Α Φιλίππων- ΑΟ Ελαιοχωρίου

Βαθμολογία: Μ. Α Ορφανίου 19, Αμισιανά 18, Παλαιοχώρι 16, Μ. Α Φιλίππων 13, Αμυγδαλεώνας 12, Ελαιοχώρι 10, Καβάλα 2004 9, Μ. Α Μεσορόπης 7, ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα 4, Χρυσόκαστρο 1.

Από ένα παιχνίδι λιγότερο έχουν η Καβάλα 2004 και ο Παγγαιϊκός Παλαιοχωρίου.

*Ρεπό η Γ` κατηγορία

Το Σαββατοκύριακο που διανύουμε η Γ` κατηγορία της ΕΠΣΚ έχει ρεπό. Η 9η αγωνιστική θα διεξαχθεί το ερχόμενο διήμερο, με τους εξής αγώνες: Φρίξος Πλατανοτόπου- Αστέρας Φωλιάς, Ατρόμητος Λεκάνης- Λύκοι, Φρίξος Ελευθερούπολης- Ελπίδα Κρυονερίου, Αετός Ερατεινού- Παράδεισος, Αρης Πηγών- Πανιώνιος Ξεριά.

*Η Καβάλα 86 με τις Αμαζόνες Δράμας

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Καβάλα 86 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α` Εθνικής κατηγορίας, θα φιλοξενήσει στην έδρα της, τις Αμαζόνες Δράμας. Μετά την ήττα από τον Αρη, το συγκρότημα του Σούλη Ρουμελιώτη θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τη νίκη, αλλά έχει πολύ δύσκολη αποστολή.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής.

ΑΕ Γλυφάδα- ΑΣ Βόλος 2004

Καβάλα 86- Αμαζόνες Δράμας( Κυριακή στις 15.00 στο γήπεδο της Νέας Καρβάλης)

Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας 94- Κρήσσες Ρεθύμνου

Αρης Θεσσαλονίκης- ΠΑΟΚ

Ατρόμητος Αθηνών- Νέοι Εργοτέλη

Βαθμολογία: ΠΑΟΚ 12, Ακαδημία Καρδίτσας 12, Κρήσσες 9, Αμαζόνες 7, Ατρόμητος 7, Γλυφάδα 3, Νέοι Εργοτέλη 3, Βόλος 2004 3, Αρης 3, Καβάλα 86 0.

 

Προηγούμενο άρθρο

Άγονος ο διαγωνισμός

Επόμενο άρθρο

Κυριακή με διπλό ενδιαφέρον: ΑΟΚ και Ενωση σκέφτονται μόνο νίκες - Στις 15.00 ο ΑΟΚ, στις 17.00η Ενωση