Dark Mode Light Mode

Μια ακόμη πετυχημένη εκδήλωση για την πρόληψη του καρκίνου

Το μεσημέρι της Παρασκευής η γνωστή παρέα, οι άνθρωποι του συλλόγου των Εθελοντών κατά του Καρκίνου συγκεντρώθηκαν στην Κεντρική Πλατεία. Τα πολύχρωμα μπαλόνια αφέθηκαν στον ουρανό. Κάθε ένα είχε πάνω του ονόματα. Τα ονόματα αγαπημένων ανθρώπων που έφυγαν από τη ζωή. Ο σύλλογος έκανε τη σχετική ανάρτηση:

«Πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση «ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ», που διοργανώνει κάθε χρόνο ο σύλλογος μας. Έγινε την Παρασκευή 31η Μαΐου. Παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος.

Πολλοί συμπολίτες μας ήρθαν και παρέλαβαν τα καρτελάκια τους ώστε να κάνουν δωρεάν προληπτικές εξετάσεις «σπιρομετρήσεις». Συμμετείχαν 30 παιδάκια του 11 Δημοτικού Σχολείου, φορούσαν τα μπλουζάκια που τους χάρισε ο σύλλογός μας και που μπροστά με μεγάλα γράμματα είναι τυπωμένη η φράση «Λέμε όχι στο κάπνισμα».

Ελπίζουμε στο μέλλον μεγαλώνοντας κι όταν έρθει ο πειρασμός του καπνίσματος, να το θυμούνται. Μας συγκίνησε ιδιαίτερα όλους όσους βρισκόμασταν εκεί ένα παιδάκι που έγραψε σε ένα από τα μπαλόνια των ευχών το όνομα του παππού του και «Παππού μου λείπεις» και το άφησε να πάει στον ουρανό.

Ευελπιστούμε ότι με αυτή τη δράση παρακινήσαμε και βοηθήσαμε πολλούς συμπολίτες μας να ενδιαφερθούν για την υγεία τους και να κάνουν προληπτικές εξετάσεις , γιατί ως γνωστόν «Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ»


Οι δωρεάν σπιρομετρήσεις συνεχίζουν και χορηγούνται δωρεάν από τα γραφεία του συλλόγου, ως το τέλος της εβδομάδας.

Προηγούμενο άρθρο

Λιγοστεύουν διαρκώς τα δωρεάν Rapid τεστ

Επόμενο άρθρο

«Οι πολίτες θα αντιδράσουν στην πολιτική που εφαρμόζει η ΝΔ»