Dark Mode Light Mode

Μικρή συμμετοχή στη διαμαρτυρία της ΠΑΣΕΒΕ

Επαγγελματίες, Βιοτέχνες, Μικρομεσαίοι – όχι ιδιαίτερα πολλοί – συγκεντρώθηκαν χθες το πρωί έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ) επί της οδού Ομονοίας, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Παύλου.

Ήταν μία πανελλαδική κινητοποίηση που έγινε ταυτόχρονα στον ίδιο ασφαλιστικό φορέα, σε όλη τη χώρα, με πρωτοβουλία της ΠΑΣΕΒΕ, παράταξη των μικρομεσαίων, προσκείμενη στο ΚΚΕ.

Παρά την καλή οργάνωση και κινητοποίηση, των προηγούμενων ημερών, οι συγκεντρωμένοι χθες το πρωί έξω από τα γραφεία του ΤΕΒΕ Καβάλας, ήταν λίγοι.

Από τη μια τα μέλη της αγοράς, οι επαγγελματίες καταστηματάρχες, δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της ΠΑΣΕΒΕ, από την άλλη η ατμόσφαιρα σαφώς επηρεασμένη από τα γεγονότα στην ΕΡΤ.

Οι συγκεντρωμένοι που ήταν δεν ήταν 20 άτομα, φώναξαν συνθήματα, λίγο πριν αποχωρήσουν, ανέβηκαν στα γραφεί του ΟΑΕΕ, συνάντησαν τον προϊστάμενο, στον οποίο παρέδωσαν ψήφισμα.

Η ΠΑΣΕΒΕ είναι από τις συνδικαλιστικές παρατάξεις που διαχρονικά ζητά να εξυπηρετηθούν όλοι οι μικρομεσαίοι, που θίγονται σ΄ αυτή την περίοδο της κρίσης.

Πληρώνουν δεν πληρώνουν τις εισφορές τους, θα πρέπει να έχουν θεωρημένα βιβλιάρια, ώστε να έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, είπε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος τα ης ΠΑΣΕΒΕ Καβάλας Θόδωρος Κοντογεωργίου.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Δύο συγκεντρώσεις για την ΕΡΤ

Επόμενο άρθρο

Εκτός παιχνιδιού οι μικροπρομηθευτές