Dark Mode Light Mode

Μικροπροβλήματα από νοτιά και βροχές

Μικρά προβλήματα δημιούργησε η κακοκαιρία της Κυριακής και της Δευτέρας στο νομό Καβάλας, που αυτή τη φορά εμφανίστηκε με δύο διαφορετικά πρόσωπα. Τους ισχυρούς νοτιους – νοτιοανατολικούς ανέμους και τις δυνατές βροχές. Η κακοκαιρία για την οποία η μετεωρολογική υπηρεσία είχε προειδοποιήσει από την προηγούμενη εβδομάδα, άρχισε την Κυριακή το πρωί σε όλο το νομό Καβάλας με δυνατές βροχές και ισχυρούς νοτιάδες.

Είναι γνωστό ότι οι βροχές ματαίωσαν τις παρελάσεις σε αρκετά σημεία του νομού Καβάλας.

Το σκηνικό του καιρού δεν άλλαξε σε όλη τη διάρκεια της Κυριακής, μάλιστα τα ξημερώματα της Δευτέρας έβρεξε πολύ. Χθες ο καιρός σιγά – σιγά άρχισε να βελτιώνεται, να είναι πολύ καλύτερος σήμερα. Αν και όπως όλα δείχνουν οι νοτιάδες επανέρχονται κυρίως την Πέμπτη και την Παρασκευή. Και δεν επανέρχονται μόνοι, αλλά φέρνουν μαζί τους καινούριες βροχές.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας σε πεζοδρόμιο της Ερυθρού Σταυρού στο ύψος των παλιών μποντυλάιν, έπεσε πλατάνι. Ευτυχώς το δέντρο έπεσε με τέτοιο τρόπο που δεν τραυματίστηκε κανείς. Οι υλικές ζημιές που δημιουργήθηκαν ήταν ελάχιστες.

Την Κυριακή σημειώθηκαν τρία τροχαία ατυχήματα υλικών ζημιών, αλλά χθες Δευτέρα που πάλι έβρεχε σημειώθηκε μόνο ένα στο ύψος του Μπάτη στο δρόμο προς το Παληό.

Λόγω των ισχυρών νοτιάδων δεν έγιναν τα δρομολόγια χθες από Καβάλα για Πρίνο και το αντίστροφο. Αντίθετα εκτελέστηκαν κανονικά τα δρομολόγια στη γραμμή της Κεραμωτής.

Το βράδυ της Κυριακής λόγω των δυνατών βροχών δημιουργήθηκαν προβλήματα στο δίκτυο της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να υπάρξουν μικρές διακοπές ρεύματος στην περιοχή της Κάριανης, της Λεκάνης, στη συνοικία της Παναγίας στην Καβάλα, αλλά και στην περιοχή Μακρύαμμος Θάσου.

 

Προηγούμενο άρθρο

Δηλώσεις Ηλιάδη για τις μαύρες σημαίες

Επόμενο άρθρο

ΑΟΚ: Ζητούνται… οικονομικές ανάσες