Dark Mode Light Mode

Μιλάνε με προπονητές… χωρίς να έχουν την ευθύνη της ομάδας

Ο Ερασιτέχνης περιμένει τις οριστικές εξελίξεις

Ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ περιμένει τις οριστικές εξελίξεις γύρω από την ποδοσφαιρική ομάδα και επίσημα δεν έχει κάνει κινήσεις για το χτίσιμο της νέας χρονιάς. Όλα θα κριθούν από το αν θα πέσει η όχι ο ΑΟΚ από τη FootBall Leagke. Εκ των πραγμάτων αν πέσει στη Γ` Εθνική, πηγαίνει στα χέρια του Ερασιτέχνη, που μετά θα πράξει.

Είναι ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση αρκεί να είναι για το καλό της ομάδας. Αν υπάρχει πρόταση βοήθειας, θα τη συζητήσει.

Οι Παλαίμαχοι του ΑΟΚ ήδη ετοιμάζουν μια κίνηση, που σε αυτή θα συμμετέχουν επιχειρηματίες της Καβάλας. Γίνονται επαφές, χωρίς μέχρι τώρα να υπάρχει κάτι το επίσημο, αφού περιμένει και αυτή η πλευρά τις εξελίξεις.

Από την άλλη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει κρούσεις σε προπονητές του νομού, από ανθρώπους που κατέχουν θέσεις μέσα σε διοικητικά συμβούλια και ενεργοποιούνται στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Οι κρούσεις έχουν γίνει σε Καβαλιώτες προπονητές χωρίς βέβαια αυτή τη στιγμή να έχουν την ευθύνη της ομάδας.

Περισσότερο ενεργούν αυτόνομα αφού δεν έχουν πάρει κάποια εξουσιοδότηση από την κεφαλή του Δ. Σ που συμμετέχουν.

Γεγονός είναι ότι η επόμενε μέρα αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον στον ΑΟΚ. Αν βέβαια παραμείνει στη FootBall Leagke, τότε μπαίνουμε πάλι σ` ένα άλλα σήριαλ.

Θα συνεχίσει ο Τσάκας; Θα υπάρχει επενδυτής; Θα υπάρχει διάδοχη κατάσταση;

Επίσης υπάρχουν και οι άνθρωποι που έκαναν πρόταση στον Γιώργο Τσοκτουρίδη το Γενάρη για να αναλάβουν τη διοίκηση της ΠΑΕ. Είναι μια ομάδα που «μάτωσε» οικονομικά στη διάρκεια της περσινής περιόδου.

Η στάση τους έχει αποτυπωθεί με δηλώσεις που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό.

 

*Συνεδριάζει σήμερα το Δ. Σ της Football Leagke

Σήμερα Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Δ. Σ , στα γραφεία της διοργανώτριας με πρώτο θέμα στην ατζέντα τα πλέι οφ. Κουβέντα και για τις αδειοδοτήσεις.

 

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται το προσεχές Σαββατοκύριακο και την Παρασκευή (28/3) η Football League θα συνεδριάσει με κυρίαρχο θέμα συζήτησης την διεξαγωγή των πλέι οφ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (1/4) και η πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (9/4).

Στο… τραπέζι θα πέσει ακόμα και το θέμα των αδειοδοτήσεων.

Η ανακοίνωση της Football League αναφέρει:

«Συνεδριάζει την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 και ώρα 14:00 το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης :

1. Διαδικασία play off

2. Διάφορα Θέματα

 

Προηγούμενο άρθρο

Στο εργοτάξιο της Μεγάλης Λέσχης - Στατική ενίσχυση κι ανάδειξη των έργων τέχνης

Επόμενο άρθρο

Συνεδριάζουν