Dark Mode Light Mode
Πρώτη προεκλογική εκδήλωση της Δ. Τσανάκα
Μιχάλης Ιορδανίδης στους 93, 7: « Είναι μια πρόκληση, που δεν τη φοβάμαι»
Ενδιαφέρον ΕΟΠΥΥ για το ακίνητο του κάτω Νοσοκομείου

Μιχάλης Ιορδανίδης στους 93, 7: « Είναι μια πρόκληση, που δεν τη φοβάμαι»

Ο νέος προπονητής του ΑΟΚ, Μιχάλης Ιορδανίδης, έκανε  δηλώσεις σήμερα το πρωί  στους 93, 7.

Τόνισε ότι δε φοβάται το ρίσκο που παίρνει, από τη στιγμή που η ομάδα, κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό. Ακόμη ζήτησε την στήριξη των φιλάθλων του ΑΟΚ για να επιτευχθεί ο στόχος που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτική η συνέντευξη που παραχώρησε.

Ερώτηση: Σαν να μη πέρασε μια μέρα;

Απάντηση: Με την πίτα των Παλαιμάχων του ΑΟΚ, πραγματικά συγκινήθηκα σε μεγάλο βαθμό. Είδα ανθρώπους που μας βοήθησαν πάρα πολύ, όταν ήμασταν μικροί σε ηλικία. Ο Παύλος Κούντουρας το 1980 τον είχαμε στη Μικτή της ΕΠΣΚ. Πήρε 10-15 παιδιά και τα πήγε όλα στην πρώτη ομάδα του ΑΟΚ. Είδα όλη παλιά ιστορία. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε όλους τους ανθρώπους που αγωνίστηκαν τη δεκαετία του `70. Ηταν μια πολύ ζεστή βραδιά. Ένιωσα πολύ ωραία. Είδα τους συμπαίκτες μου, το 1981 και 1982. Σίγουρα τα χρόνια περάσανε. Μετά από 30 χρόνια, είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις πρόσωπα που συνεργάστηκες και που έζησες χαρές και λύπες μαζί τους.

Ευχαριστώ τους Παλαιμάχους, ευχαριστώ τη διοίκηση του κ. Τσάκα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, προκειμένου να έχω τις τύχες της ομάδας στα χέρια μου.

Ερώτηση: Όλα αυτά τα χρόνια ήσουν μέσα στο ποδόσφαιρο.

Απάντηση: Σταμάτησα το ποδόσφαιρο σε ηλικία 40 ετών. Στη συνέχεια εργάστηκα ως προπονητής σε Εθνικές ομάδες, σε ομάδες των Τρικάλων. Εκτός από τον Παναθηναϊκό, ήμασταν και 2,5 χρόνια στην Εθνική Κύπρου, σε υψηλό επίπεδο. Μαζί με τον κ. Νιόπλια.

Ερώτηση: Έχεις καταλάβει ότι ήρθες σε μια πολύ δύσκολη εποχή, στον ΑΟΚ.

Απάντηση: Σίγουρα είναι μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Μην ξεχνάτε ότι σήμερα γενικά η ζωή είναι δύσκολη. Πρέπει όλοι μας να προσπαθούμε για το καλύτερο. Δεν είναι ο δρόμος στρωμένος με ροδοπέταλα.

Δε φοβάμαι. Μπορεί να είναι ένα ρίσκο, αλλά πιστεύω ότι με τη βοήθεια όλων να επιτευχθεί ο στόχος που δεν είναι άλλος από τη σωτηρία της ομάδας.

Ερώτηση: Η ομάδα χρειάζεται μεταγραφές, για να γίνουν πιο εύκολα τα πράγματα.

Απάντηση: Ναι, έχω μιλήσει με τον πρόεδρο. Επίσης με κάποιους ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα της Καβάλας. Ο πρόεδρος κάθε μέρα ασχολείται με αυτό το θέμα. Θέλει να ενισχύσει την ομάδα. Θέλει να κάνει μεταγραφές. Υπάρχουν κάποια προβλήματα που ελπίζω να ξεπεραστούν.

Οι άνθρωποι της ομάδας, ξέρουν που πρέπει να ενισχυθεί το ρόστερ. Το έχουμε συζητήσει.

Η ομάδα έχει νέο και φιλόδοξο ταλέντο αλλά δυστυχώς δε φτάνει μόνο αυτό. Αυτά τα παιδιά, θέλουν στήριξη. Θέλουν κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές δίπλα, προκειμένου να τους βοηθήσουν στην προσπάθεια την οποία κάνουνε.

Εχουμε όλοι καταλάβει ότι η ομάδα θέλει μια ενίσχυση. Αυτό είναι καθαρά θέμα διοίκησης και προέδρου.

Εγώ έχω 22 ποδοσφαιριστές να δουλέψω. Με αυτούς οφείλω να δουλέψω και με αυτούς θα δουλέψω.

Με αυτούς που έχω στην προπόνηση, θέλω να πετύχω το στόχο μου.

Ερώτηση: Η ψυχολογία δεν είναι και τόσο καλή.

Απάντηση: Όταν χάνεις με 4-1 στην έδρα σου, ένα σημαντικό παιχνίδι, όπως ήταν αυτό με την Καρδίτσα, σίγουρα η ψυχολογία δε μπορεί να είναι στα ύψη. Μίλησα με τους συνεργάτες μου και θα επικεντρωθούμε σε αυτό το κομμάτι, όλη την εβδομάδα. Εκτός από τη ψυχολογία, πρέπει να αναλύσουμε το πώς παίζει ο Εθνικός Γαζώρου, για να μπορέσουμε να πάμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ερώτηση: Είναι μια πρόκληση για τον Μιχάλη Ιορδανίδη, να σώσει μια ομάδα, την οποία αγάπησε και έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα;

Απάντηση: Είναι μια πρόκληση. Το λέω και πάλι ότι δε φοβάμαι. Ξέρω να δουλεύω στον αγωνιστικό χώρο. Αν δεν ρισκάρεις και δεν πάρεις αποφάσεις σοβαρές, σημαίνει ότι δεν είσαι και έτοιμος. Εγώ είμαι έτοιμος. Πιστεύω μέσα σε 2-3 μέρες να δω όλο το έμψυχο υλικό. Εχω δει κάποια DVD της ομάδας και πιστεύω ότι με την ανάλογη συμμετοχή ποδοσφαιριστών, διοίκησης, φιλάθλων που τους έχουμε ανάγκη, να επιτύχουμε το στόχο μας που είναι η σωτηρία της ομάδας.

Ερώτηση: Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να στείλεις στο φίλαθλο κόσμο του ΑΟΚ;

Απάντηση: Χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση τους. Εγώ παρακολουθούσα τον ΑΟΚ, όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Πάντα ο φίλαθλος κόσμος ήταν ένα υγιές κομμάτι της ιστορίας, της ομάδας. Θέλω να τους πω ότι χρειαζόμαστε τη βοήθεια τους, ειδικά αυτή τη χρονική στιγμή. Πρέπει να ξεχαστούν τα πάντα. Να μην έχουν φόβο για τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και τη διοίκηση. Πρέπει και αυτοί από τη πλευρά τους να βοηθήσουν όσο μπορούν. Να σωθεί η ομάδα και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε. Θέλουμε τη βοήθεια τους σε όλα τα παιχνίδια.

 

Προηγούμενο άρθρο

Πρώτη προεκλογική εκδήλωση της Δ. Τσανάκα

Επόμενο άρθρο

Ενδιαφέρον ΕΟΠΥΥ για το ακίνητο του κάτω Νοσοκομείου