Dark Mode Light Mode

Μοιράζονται τα βιβλία στα δημοτικά

Η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Καβάλας σε συνεργασία με τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων του Νομού, παρέλαβε και μοιράζει σχολείο – σχολείο, τα περισσότερα βιβλία όλων των τάξεων, για τη νέα εκπαιδευτική περίοδο, δηλαδή για τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Στα σχολεία της Καβάλας τα βιβλία μοιράζονται εδώ και 15 περίπου ημέρες. Παρελήφθησαν και αποθηκεύτηκαν προσωρινά στο γυμναστήριο του 12ου δημοτικού σχολείου, διαδικασία που είναι καθιερωμένη.

Το προηγούμενο Σάββατο, 15 Ιουνίου, αλλά και το Σάββατο 8 Ιουνίου, άρχισε η διανομή των βιβλίων που συνεχίστηκε ακόμη και χθες.

Διανομή βιβλίων γίνεται σε όλο το νομό. Για παράδειγμα αυτή την εβδομάδα παραλαμβάνουν βιβλία τα σχολεία της Νέας Περάμου, Ελαιοχωρίου, Ελευθερών, Οφρυνίου, Ποδοχωρίου, Μελισσοκομείου, Αμισιανών, τα δημοτικά σχολεία της Ελευθερούπολης, αλλά και τα δημοτικά σχολεία στο Παγγαίο.

Δεν παραλαμβάνονται όλα τα βιβλία, ούτε μοιράζονται βιβλία σε όλα τα σχολεία. Όποια προβλήματα και κενά υπάρχουν θα καλυφθούν το αργότερο τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη.

 

Προηγούμενο άρθρο

Σύσκεψη για το αεροπορικό – θαλάσσιο σόου

Επόμενο άρθρο

Διαγωνισμός πώλησης στις 17 Ιουλίου