Dark Mode Light Mode

Νέα αναβολή λόγω νέων διώξεων

Ισχυρή αστυνομική δύναμη συνόδευσε χθες το πρωί στο δικαστικό μέγαρο Καβάλας τους κατηγορούμενους για την ανάμιξή τους και τη συμμετοχή τους στην εγκληματική οργάνωση, που πριν από λίγες μέρες εξάρθρωσε η αστυνομική διεύθυνση Καβάλας. Οι τέσσερεις κατηγορούμενοι επρόκειτο ν΄ απολογηθούν χθες το πρωί, πλην όμως από την προηγούμενη μέρα πληροφορήθηκαν ότι ασκήθηκε σε βάρος τους συμπληρωματική δίωξη. Γι΄ αυτόν τον λόγο οι δικηγόροι – συνήγοροι υπεράσπισης ζήτησαν και πήραν νέα προθεσμία ώστε οι απολογίες να γίνουν σήμερα από τις 9.00 το πρωί. Ειδικότερα η αναπληρώτρια ανακρίτρια μελετώντας περαιτέρω τη δικογραφία άσκησε στους τέσσερις εμπλεκόμενους συμπληρωματική δίωξη, άλλους για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης κι άλλους για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης βρήκαν την ευκαιρία να κερδίσουν λίγο παραπάνω χρόνο, στη μελέτη της ογκωδέστατης δικογραφίας, ζήτησαν και πήραν αναβολή σήμερα. Στην αστυνομική διεύθυνση Καβάλας μετήχθηκαν χθες από την Αθήνα οι δύο εμπλεκόμενοι στην ίδια υπόθεση, που συνελήφθησαν στην πρωτεύουσα. Κι αυτοί αναμένεται να οδηγηθούν στην ανακρίτρια σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες κανείς από τους έξι κατηγορούμενους στην υπόθεση, δεν πρόκειται να αποδεχθεί τις κατηγορίες ή να ομολογήσει συμμετοχή στις πράξεις που τους αποδίδονται. Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι σήμερα στην ανακρίτρια όλοι όσοι θα απολογηθούν θα δηλώσουν ότι δεν έχουν καμιά σχέση με την υπόθεση.

 

Προηγούμενο άρθρο

Δούλευαν σε νερό ενός μέτρου

Επόμενο άρθρο

Ελεύθερος 81 ετών μελισσοκόμος