Dark Mode Light Mode

Νέα βλάβη ο «Ταξιάρχης», στη θέση του το Aqua Maria

Νέα βλάβη υπέστη το επιβατικό πλοίο «Ταξιάρχης» με αποτέλεσμα το Μεγάλο Σάββατο η κίνηση να εξυπηρετηθεί από το πλοίο «Aqua Maria». Τις πρωϊνές ώρες του Μεγάλου Σαββάτου ενημερώθηκε η λιμενική αρχή Μύρινας από τον πλοίαρχο του «Ταξιάρχης», για μηχανική βλάβη στη δεξιά κινητήρια μηχανή.

Εκείνη την ώρα το πλοίο εκτελούσε εγκεκριμένο δρομολόγιο προς τη Λήμνο. Κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμάνι της Μύρινας, όπου αποβίβασε 162 επιβάτες, εκ των οποίων οι δέκα και ένα δίκυκλο που είχαν προορισμό τον Άγιο Ευστράτιο, εξυπηρετήθηκαν με τοπική δρομολογιακή γραμμή.

Οι υπόλοιποι μαζί με δύο φορτηγά και 25 επιβατικά αυτοκίνητα, περίμεναν το Μ. Σάββατο στη Λήμνο, επιβιβάστηκαν στο πλοίο Aqua Maria, φτάνοντας το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στο λιμάνι της Καβάλας. Το πλοίο Aqua Maria, έμεινε την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα στο λιμάνι της Καβάλας, αναχώρησε χθες για τα δρομολόγια του πλοίου «Ταξιάρχης».

Και την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και στο πρόσφατο παρελθόν, το πλοίο «Ταξιάρχης», παρουσίασε παρόμοια προβλήματα. Τώρα όλοι περιμένουν να διορθωθεί η βλάβη στη δεξιά κινητήρια μηχανή του, για να επανέλθει στα δρομολόγια που ανέλαβε να εκτελεί.

Μέχρι τότε η κίνηση θα εξυπηρετείται από το Aqua Maria.

 

Προηγούμενο άρθρο

Το ψάρεμα απαγορεύεται στο κεντρικό λιμάνι

Επόμενο άρθρο

Συναυλία του Νίκου Βέρτη στο λιμάνι;