Dark Mode Light Mode

Νέα σενάρια για το ιδιοκτησιακό του ΑΟΚ

Εξελίξεις αναμένονται στο στρατόπεδο του ΑΟΚ σε διοικητικό επίπεδο, ίσως και μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε.

Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης θα εξακολουθήσει τις επαφές με την ομάδα των υποψηφίων, που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Η μετοχική σύνθεση θα αλλάξει, σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ στους 93, 7. Μιλάμε για αγοραστές και όχι διαχειριστές. Την ίδια ώρα ακούγονται κάποια ονόματα Καβαλιωτών που ίσως να είναι στο νέο διοικητικό σχήμα.

Ένα από αυτά είναι και του Γιάννη Λένα, που συμμετείχε σε πρόσφατες διοικήσεις του ΑΟΚ, σε όλες τις κατηγορίες. Από τη Γ` μέχρι τη Σουπερ Λιγκ. Ο Γιάννης Λένας ίσως και να δέχτηκε πρόταση για τη θέση του προέδρου. Αυτό πάντως δεν έχει διευκρινιστεί. Δεν αποκλείουμε πάντως σε καμία περίπτωση να συμμετέχει εκ νέου σ` ένα νέο διοικητικό σχήμα.

Οι άλλοι οι «ξένοι» δεν έχουν… εντοπιστεί. Υπάρχει άκρα μυστικότητα στις επαφές που γίνονται ανάμεσα στις δυο πλευρές. Επίσης δεν έχει αναφερθεί κάποιο άλλο όνομα μέσα από την Καβάλα. Ούτε βέβαια του Γιάννη Λένα.

Ο ΑΟΚ παράλληλα οργανώνεται για να πάρει την αδειοδότηση για την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα πάντοτε με τις δηλώσεις Τσοκτουρίδη, δε θα υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα.

*Προτεραιότητα στους παίκτες

Αυτή την εβδομάδα μάλλον θα ξεκινήσουν οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές για τα χρήματα που έχουν να πάρουν από την ΠΑΕ ΑΟΚ. Αρχικά οι επαφές θα γίνουν με αυτούς που έχουν ακριβά συμβόλαια και δεν ξεπερνάνε τους 3 η 4 στον αριθμό.

Τα χρήματα που οφείλονται στους ποδοσφαιριστές είναι γύρω στις 200.000 ευρώ. Στόχος της διοίκησης είναι ένα μικρό… κούρεμα. Το χρέος αυτό να πέσει στις 150.000 ευρώ. Σε μερικούς παίκτες θα φανεί και η πρόθεση της διοίκησης να τους κρατήσει για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Η κινητικότητα αυτή που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες και οι δηλώσεις αισιοδοξίας του Γιώργου Τσοκτουρίδη, βάζουν στοπ σε όλα τα σενάρια που κυκλοφόρησαν περί… Γ` Εθνικής.

Ότι δηλαδή θα διαλυθεί η ΠΑΕ και θα παίξει η ομάδα στην πιο κάτω κατηγορία.

Ο ΑΟΚ μάλιστα άρχισε να οργανώνεται για τη νέα χρονιά. Κοιτάζει το ρουχισμό και άλλα θέματα που αφορούν τη λειτουργικότητα της ομάδας. Αρκεί βέβαια να υπάρχουν γρήγορες εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό. Αν τα πράγματα καθυστερήσουν όλο το καλοκαίρι, τότε οι συνθήκες δημιουργίας μιας ομάδας που θα έχει στόχους, μάλλον δε θα είναι οι ιδανικές.

 

Προηγούμενο άρθρο

Greece me Now στο Εμπορικό κέντρο

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΝΗ 2013