Dark Mode Light Mode
Ανακοίνωση του Αστικού ΚΤΕΛ
Νέες δηλώσεις Τσοκτουρίδη στους 93,7:«Είμαστε σε συνομιλίες και έχουμε προχωρήσει αρκετά»
Άνδρας εισαγγελέας από τον Σεπτέμβρη!

Νέες δηλώσεις Τσοκτουρίδη στους 93,7:«Είμαστε σε συνομιλίες και έχουμε προχωρήσει αρκετά»

Σήμερα  το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Τσοκτουρίδης έκανε δηλώσεις στους 93, 7, υποστηρίζοντας ότι συνεχίζονται τις τελευταίες μέρες οι συζητήσεις με υποψήφιους αγοραστές.

Τόνισε ότι υπάρχει αισιοδοξία για λύση στο ιδιοκτησιακό, μέχρι το τέλος του μήνα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερώτηση: Τι γίνεται με την ομάδα;

Απάντηση: Ελπίζω να είμαι για πολύ ακόμη, ο πρόεδρος της ομάδας. Θέλω να φύγω. Πιστεύω ότι η ομάδα θα έχει καλύτερο μέλλον με μια διοίκηση που απαρτίζεται από άτομα, που θα είναι πιο σχετικά με το ποδόσφαιρο. Εγώ είχα δηλώσει εξαρχής ότι δε γνωρίζω από ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι ο κύκλος μου ολοκληρώθηκε. Η ομάδα είναι στη Β` Εθνική και πρέπει να μπούνε καινούρια πλάνα. Να υπάρχει μια νέα διοίκηση που να ξέρει όλα τα μυστικά του ποδοσφαίρου, προκειμένου να οδηγήσει τον ΑΟΚ σε καλύτερες μέρες.

Ερώτηση: Ισχύει η αισιοδοξία που είχατε, την τελευταία φορά που μας κάνατε πάλι δηλώσεις;

Απάντηση: Συνεχίζω να είμαι αισιόδοξος. Είμαστε σε συνομιλίες και έχουμε προχωρήσει αρκετά. Διαβάζω σε ορισμένα site κάποιες κριτικές που γίνονται, που λέω ότι κάτι θα γίνει και τελικά δε γίνεται.

Ο κόσμος αμφισβητεί αυτά που λέω, αλλά πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι δεν πουλάμε το περίπτερο της γειτονιάς μας. Εδώ πρόκειται για μια ΠΑΕ που εκτός ότι έχει ένα συγκεκριμένο κόστος αγοράς, χρειάζεται να γίνει και μια επένδυση σοβαρή για τα επόμενα χρόνια. Το γκρουπ των αγοραστών που απευθυνόμαστε είναι πάρα πολύ μικρό και συγκεκριμένο.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν και άλλες 5-6 ομάδες που βρίσκονται στην ίδια θέση με τον ΑΟΚ, ψάχνοντας αγοραστή.

Μάλιστα έχουμε γειτονικές ομάδες, όπως η Δόξα Δράμας και ο Πανσερραϊκός. Στις μισές ομάδες της κατηγορία μας, επιθυμούν οι ιδιοκτήτες να πουλήσουν τις μετοχές τους.

Όλη η συνέντευξη στην αυριανή έκδοση της ΠΡΩΙΝΗΣ

 

Προηγούμενο άρθρο

Ανακοίνωση του Αστικού ΚΤΕΛ

Επόμενο άρθρο

Άνδρας εισαγγελέας από τον Σεπτέμβρη!