Dark Mode Light Mode
Άρρωστος με το .... χόρτο
Νέο διοικητικό συμβούλιο συλλόγου δασκάλων και νηπιαγωγών
Επιστολή Μανιάτη για την Καβάλα Όιλ

Νέο διοικητικό συμβούλιο συλλόγου δασκάλων και νηπιαγωγών

Γενική συνέλευση έκαναν την Τετάρτη το πρωί στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου δάσκαλοι και νηπιαγωγοί του Νομού Καβάλας. Ακολούθησαν εκλογές για το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Νομού Καβάλας. Τα αποτελέσματα άλλαξαν αρκετά την κατάσταση στον σύλλογο.

Η παράταξη ΠΑΣΚ- Δημοκρατική Συνεργασία διατήρησε την πρώτη θέση αλλά με σημαντικές απώλειες. Ήρθε πρώτη με 239 ψήφους. Εξασφαλίζει 3 έδρες, χάνει φυσικά την «αυτοδυναμία». Η ΔΑΚΕ ήρθε δεύτερη με 195 ψήφους. Εξασφαλίζει 2 έδρες. Η νέα παράταξη Αριστερή Ενωτική Δράση (φέρεται να είναι προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ) πήρε 184 ψήφους και 2 έδρες. Το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό για μια παράταξη που δημιουργήθηκε πρόσφατα. Οι ψήφοι που έλαβε η συγκεκριμένη παράταξη σε μεγάλο βαθμό προέρχονται από την ΠΑΣΚ-Δημοκρατική Συνεργασία. Η παράταξη ΑΣΕ-ΠΑΜΕ έλαβε 140 ψήφους και 2 έδρες. Κι αυτό το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό για την παράταξη. Τέλος οι Συσπειρώσεις δεν κερδίζουν έδρα αφού έμειναν στις 38 ψήφους.

Θα γίνει προεδρείο; Αυτή είναι τώρα η κρίσιμη ερώτηση. Συνδικαλιστές έλεγαν χθες ότι συγκρότηση προεδρείου θα γίνει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Άρρωστος με το .... χόρτο

Επόμενο άρθρο

Επιστολή Μανιάτη για την Καβάλα Όιλ